Organisatie

fABULEUS

fABULEUS is een uniek productiehuis voor veel soorten podiumkunsten: performance, dans, circus en (tekst)theater. Centraal in de werking van fABULEUS staat de artistieke samenwerking tussen (zeer) jong talent en (meer) ervaren makers. Op het podium staan de ene keer jongeren, de andere keer (startende) professionelen. fABULEUS bereikt met zijn producties een opvallend breed publiek van alle leeftijden, met speciale aandacht voor jongeren en kinderen.

Functieomschrijving

Voor de theaterproductie RAARHAAR bieden we een speelstage (v/m/x) voor een vervanging van één van de spelers tijdens de tweede tournee. De audities voor de stage worden georganiseerd in december 2023. RAARHAAR is een regie van Noa Pylyser met tekst door Nico Boon, voor iedereen vanaf 8 jaar.

Profiel

We zoeken genereuze en anarchistische spelers. Spelers die het leuk vinden om fysiek te spelen, springen, duiken, vallen en weer opstaan. Spelers die graag de grenzen van taal, tekst en taalspel opzoeken en verleggen.

Samen met de andere spelers vertolk je een verscheidenheid aan personages met rare kapsels, rare namen, raar schoeisel, rare toonhoogtes, rare angsten, rare dromen, rare gewoontes, raar taalgebruik, rare tics, rare lichaamsgeuren, rare lichaamsbegroeiing en rare denkkronkels.

Praktisch

  • Je bent voltijds beschikbaar tussen:
    • 9 en 13 september 2024 voor de repetities in Leuven

    • 23 september en 30 november 2024 voor de tournee

  • De stage gebeurt i.h.k.v. een opleiding in de podiumkunsten. Dat kan zowel een toneelopleiding, als een mime- of dansopleiding zijn. We zoeken spelers die zowel fysiek als met tekst durven spelen.


Aanbod

  • De stage is onbezoldigd. Vervoerskosten worden vergoed.


Categorie
Audities
Type
Stage
Tewerkstelling
Deeltijds
Regio
Vlaams-Brabant