Organisatie

Cultuurconnect

Cultuurconnect is een jonge organisatie met een sterk team dat bestaat uit een 50-tal enthousiaste collega’s. Cultuurconnect gaat voor digitale innovatie in kunst en cultuur samen met lokale cultuurhuizen, overheden, technologiespelers en artistieke initiatieven, zodat we ook morgen relevant blijven. We werken multidisciplinair en combineren deskundigheid en veel gezond verstand om een succes te maken van onze ambitieuze projecten. Onze werking laat zich samenvatten als: digitaal, innovatief, geëngageerd, ondernemend, professioneel, lean & lief.

Functieomschrijving

Voor de verdere uitbouw van onze diensten zoeken we een servicedesk medewerker om ons team Beleid- en organisatiebeheer (team BOB) te versterken. Zoek je een uitdagende job in een bruisende omgeving met veel autonomie? Lees dan zeker verder.

De servicedesk is SPOC (single point of contact) voor alle functionele, informatieve en/of technische vragen over al onze diensten. De vragen komen binnen via formulier of mail. Die worden vervolgens afgehandeld in ons ticketingsysteem (Zendesk). Jouw hoofdtaak is het analyseren van deze tickets, om ze zo snel en correct mogelijk zelf op te lossen of te dispatchen (naar interne collega’s of externe leveranciers). Daarnaast ben je onder andere meer verantwoordelijk voor het verder uitbouwen en up-to-date houden van een knowledge base om veelvoorkomende vragen te documenteren.

Volledige functieomschrijving

Profiel

Naast sterk analytisch en functioneel denkvermogen, perfect Nederlandstalig (spreken en schrijven), een planmatige en nauwkeurige aanpak, sterke communicatievaardigheden en oog voor (kosten)efficiëntie en effectiviteit op taakniveau, beschik je over volgende ‘zachte’ competenties:

  • Klantgerichtheid
  • Omgevingsbewustzijn
  • Zelfsturing
  • Emotiemanagement
  • Samenwerking

Kennis van een bibliotheek- en/of ticketingsysteem is een pluspunt.
Kennis van Zendesk is een pluspunt.
Kennis van HP/MAC-computers en interne IT-toepassingen (drive, outlook, …) is een pluspunt.

Aanbod

Bij Cultuurconnect krijg je een maatschappelijk relevante job in een organisatie die jouw persoonlijke ontwikkeling zeer belangrijk vindt, mogelijkheid tot thuiswerk, een adequate verloning, maaltijdcheques, hospitalisatie- en groepsverzekering, interessante verlofregeling en gratis woon-werkverkeer met het openbaar vervoer. En je hoeft mantelpakje noch das te dragen. De servicedesk medewerker wordt ingeschaald in barema C (baremastructuur van de Vlaamse Overheid), rekening houdend met expertise en ervaring.

Voor meer info over de functie: stefaan.aesseloos@cultuurconnect.be of 0497 15 53 69.

Categorie
ICT & internet
Type
Vast
Tewerkstelling
Voltijds
Regio
Brussels Hoofdstedelijk Gewest