Voltijds Vast


Organisatie
Train World
Train World, het uitstalraam voor de spoorwegen van gisteren, vandaag en morgen, ontving al meer dan 375.000 bezoekers sinds de opening op 25 september 2015.

Als eerste echte spoorwegenmuseum in België, opende Train World op 25 september 2015 de deuren. Vanaf de eerste dag kwamen er heel wat bezoekers uit binnen- en buitenland het resultaat van dit bijzonder project ontdekken. Train World verzamelt, op een plek vol geschiedenis, niet alleen de waardevolste locomotieven en rijtuigen uit de geschiedenis van de Belgische spoorwegen, maar ook een grote hoeveelheid spoorwegobjecten, archiefstukken, foto's en filmmateriaal. De collectie is gepresenteerd in een spectaculaire scenografie van de befaamde tekenaar Françcois Schuiten.

Om dit succes en de verdere groei van Train World te verzekeren willen we het Train World team versterken met een Sales & Marketing Manager.
Functie
- Verantwoordelijke voor het meedenken met en uitvoeren van verkoopprojecten enerzijds, en het ontwikkelen en managen van een verkoopbeleid binnen Train World.
- Op sales vlak betekent dit het uitvoeren van het verkoopplan en het uitwerken van de verkoopstrategie. Concreet neem je leiding voor sales-acties voor een aantal doelgroepen (bedrijven, scholen, instellingen in en rond Brussel, België, touroperators in de prioritaire buitenland markten, e.d.).
- Op marketingvlak denk je, naast de bestaande acties in samenwerking met partners, nieuwe marketingacties uit en stel je een marketingstrategie op.
- Hiervoor werk je in eerste instantie nauw samen met de collega's van de dienst reserveringen en groepen.
- Je stelt verder het sales & marketingbudget op en volgt op, en staat in voor de commerciële contacten.
- Je bent verantwoordelijk voor het aantrekken, de verkoop, administratieve opvolging en facturatie van de evenementen in Train World.
-Je bent bereid, indien nodig, korte binnen- en buitenlandse prospecties (beurzen, sales calls, road shows, workshops,...) uit te voeren.
- Je rapporteert rechtstreeks aan de directeur van Train World.

Profiel
- Je behaalde minimaal een bachelordiploma of gelijkwaardig door ervaring.
- Je hebt minimum zes jaar ervaring in de verkoop, idealiter in de toeristisch-recreatieve en/of museale sector.
- Je beschikt over een actueel en beschikbaar netwerk in de toeristisch-recreatieve sector.
- Je bent een 'hans-on' projectverantwoordelijke met een grote dosis stressbestendigheid, teamgeest en creativiteit.
- Verder ben je vlot communicatief - zowel gesproken als geschreven - in het Nederlands, Frans, Engels. Kennis van het Duits is een troef.
Aanbod
- Een gevarieerde job in een uitdagende omgeving waarin engagement, kwaliteit en flexibiliteit een belangrijke rol spelen.
- Een sleutelrol binnen een klein en toegewijd team.
-Een marktconform salaris met extralegale voordelen.
Solliciteren
Contactpersoon: Pieter Jonckers
Reageren voor: 17/08/2018

CV en motivatiebrief vóór 17 augustus 2018 per mail naar pieter.jonckers@b-rail.be