Organisatie

Miramiro vzw

Miramiro is een werkplaats voor kunstenaars met een liefde voor hedendaags circus, in de stedelijke omgeving van Gent. Het is een creatieve vrijplaats waar artiesten ruimte krijgen om te ontwikkelen, te creëren, te experimenteren. We brengen mensen graag samen, artiest en publiek in het bijzonder, om artistieke creaties te delen. Want het is bij die ontmoetingen dat de magie voelbaar is.

Functieomschrijving

Voor ons jaarlijks circusfestival deze zomer is Miramiro op zoek naar een aantal enthousiaste vrijwilligers die een handje willen helpen in de publiekswerking!

Als vrijwilliger beman je de kassa en controleer je de tickets van de bezoekers, hou je toezicht, begeleid je artiesten en/of publiek naar de correcte locaties, verspreid je informatie,...

Bij interesse of vragen mag je steeds contact opnemen met Steven De Jonge via steven@miramiro.be!

Meer info over Miramiro kan je terugvinden op onze website: Miramiro | Miracles Matter

Profiel

We zijn op zoek naar enthousiaste vrijwilligers die klantvriendelijk zijn en als teamspeler te werk kunnen gaan.

Aanbod

Miramiro biedt een leuke ervaring in een bloeiende sector! Je krijgt als vrijwilliger een maaltijd, drankje en festival t-shirt. Daarnaast kan je ook zelf af en toe een voorstelling meepikken en biedt het eens een andere, sfeervolle beleving van de Gentse Feesten in een warm team!

Categorie
Andere
Type
Vrijwilligerwerk
Tewerkstelling
Deeltijds
Regio
Oost-Vlaanderen