Organisatie

ArmenTeKort

ArmenTeKort daagt onze generatie uit om kansarmoede te overwinnen. In een tienjarig actieonderzoek worden ‘kansrijke’ buddy’s opgeleid en gekoppeld aan een persoon in kansarmoede om diens eigenwaarde en sociaal netwerking te versterken. Daarnaast heeft ArmenTeKort in 2020 een tweede demonstratie project gelanceerd, Elk KindTelt, rond gelijke kansen in het onderwijs waarbij zowel ouders als kinderen van kansarme gezinnen intensief door vrijwilligers begeleid worden. Tevens zijn we nu actief aan het kijken hoe dat twee andere pijlers van de strijd tegen armoede met name zinvolwerkzekerheid en woonzekerheid gedemonstreerd kunnen worden.

Om ons nieuw project ‘woonzekerheid’ te sturen en een team hierrond uit te bouwen, zoeken we een projectleider woonzekerheid.

Functieomschrijving

Als projectcoördinator is het jouw taak om het thema woonzekerheid in de strijd tegen kansarmoede in de markt te zetten . Dit doe je door relaties aan te gaan met andere organisaties die hetzelfde doel, nl ‘Woonzekerheid voor iedereen’, nastreven en onze stakeholders actief te verbinden. Je coördineert en ontwikkelt een team van interne vrijwilligers en externe partners die dit project samen (uit)dragen.

Profiel

  • Je bent autonoom maar ook een creatieve teamspeler die je team stimuleert tot de beste resultaten.
  • Ervaring in projectcoördinatie en het aansturen van externe partners en teamleden/medewerkers is essentieel.
  • Je bent bereid 7/7 engagement van bepaalde duur te nemen tot 13/10/2024
  • Je bent een overtuigd netwerker en gepassioneerd door deze visie.

Aanbod

  • Je werkt in een flexibele werkomgeving, met marktconforme compensatie voor de non-profit.
  • Je krijgt de vrijheid en verantwoordelijkheid om je stempel te drukken in een spraakmakend sociaal project, gekenmerkt door een innovatieve en professionele aanpak. Tevens krijg je de unieke kans om dit project vanaf het begin vorm te geven en met anderen verder uit te bouwen.
  • Je wordt deel van een groot, ambitieus en gedreven team van medewerkers en vrijwilligers gekenmerkt door een informele sfeer, belangrijk engagement en de sterke wil om te slagen in de strijd tegen kansarmoede.
Categorie
Andere
Type
Tijdelijk
Tewerkstelling
Voltijds
Regio
Antwerpen