Organisatie

Yools

Zet als Digital Account Manager mee KMO’s op de digitale kaart. Breng menselijkheid in een digitale wereld door mee te bouwen aan een sublieme klantervaring.

Functieomschrijving

Yools helpt ambitieuze, missiegedreven ondernemers zich te onderscheiden in de online massa via webdesign en marketingadvies. 2500+ voorbije klanten geven Yools gemiddeld 9,5/10.


De visie van Yools: menselijkheid in een digitale wereld. Authentieke communicatie op het internet. Geen verkopers met dure bedrijfswagens maar adviseurs die klanten eerlijk behandelen. Klanten rechtstreeks laten samenwerken met hun designer via schermdeling. Het resultaat is telkens meer menselijkheid én meer efficiëntie.


www.yools.be

Profiel

Maak impact en groei


Hoe ziet een gemiddelde week eruit?


Je combineert sales, marketingstrategie en project management. Je zoekt nieuwe klanten, behandelt binnenkomende website-aanvragen, onderhoudt proactief contacten met bestaande klanten, luistert naar klantennoden, bouwt een oprechte klantenrelatie, sluit overeenkomsten af, werkt samen met de klant een creatieve website- en marketingstrategie uit, geeft onze webdesigners feedback en volgt projecten verder op.


Hoe ziet succes eruit in deze rol?


Je haalt klanten binnen en maakt hen gelukkig. Door oprecht te luisteren en te helpen, vertrouwen klanten jou en hebben ze een wauw-ervaring. Je stuwt onze klantentevredenheid naar 10/10, deelt verhalen op onze Wall of Love en tovert klanten om in ware Yools-ambassadeurs. Vanuit deze positieve aanpak volgende goede resultaten vanzelf.


Hoe groei je als persoon?


Yools is een zelfsturende organisatie, met veel nadruk op resultaat, openheid en vertrouwen. Je krijgt volledige vrijheid om te groeien als mens en te handelen op de manier die volgens jou het beste aansluit bij onze gezamenlijke missie - ondernemers helpen groeien. Altijd met de rest van ons aan jouw zijde, paraat om te helpen!

Aanbod

Wanneer is dit iets voor jou?


  • Je hebt voeling met marketing en/of bedrijfskunde vanuit je opleiding of ervaring.
  • Je hebt sterke commerciële skills, bent een vlotte gesprekspartner en overtuigt met je oren in plaats van je tong.
  • Je bouwt op empathische wijze een band met elke klant op en plaatst hun tevredenheid centraal.
  • Je hebt al een eerste, succesvolle commerciële-ervaring achter de rug, bij voorkeur in een dynamische start-up of scale-up omgeving.
  • Je zit vol enthousiasme en energie. In problemen zie je kansen om te veranderen en te innoveren.
Solliciteren
Reageren voor: 31/12/2021
Solliciteren
Reageren voor: 31/12/2021
Categorie
Marketing & communicatie
Type
Vast
Tewerkstelling
Voltijds
Regio
Brussels Hoofdstedelijk Gewest