Profiel

GEVRAAGDE KWALITEITEN EN VAARDIGHEDEN


  • Je bent een drietalige en ervaren projectmanager met de nodige achtergrond en motivatie om dit project succesvol uit te rollen.
  • Je hebt uitmuntende relationele en communicatieve vaardigheden, bovenop een gestructureerde en georganiseerde manier van werken.
  • Je hebt ervaring of interesse in het digitale, waardoor je (met de juiste ondersteuning) een website kunt beheren.
  • Wat voor jou belangrijk is, is deelnemen aan het vergroten van TADA’s impact met onze bestaande doelstellingen en Code of Conduct in het achterhoofd.

Organisatie

ToekomstATELIERdelavenir (TADA)

TADA is een lerend netwerk, dat bekend staat om de weekendscholen waar we meer dan duizend kwetsbare kinderen een kans bieden op een betere toekomst.

Vandaag willen we deze impact vergroten door onze knowhow te delen met verschillende actoren in onze samenleving, zodat zij op hun beurt een grotere impact kunnen hebben op meer kwetsbare jongeren.

Om dit te doen, zijn de grote lijnen van een opleidings- en coachingstraject voor volwassenen al bepaald, in combinatie met een digitaal platform. We zoeken nu een gemotiveerde medewerker om dit succesvol te implementeren: dé kans om in een ondernemende omgeving te werken, die lijkt op een start-up en waarbij je ondersteund wordt door een stevige organisatie.

Aanbod

Je zoekt een gevarieerde rol met veel verantwoordelijkheid en en een inspirerend sociaal doel, in een ondernemende en dynamische werkomgeving? Wacht dan niet langer!


Meer weten? Lees de volledige vacature.

Functieomschrijving

JOUW TAKEN EN VERANTWOORDELIJKHEDEN


Je draagt de volledige operationele verantwoordelijkheid van dit project dat TADA’s impact wil vermenigvuldigen, wat onder meer inhoudt:


  • de strategie omzetten in de praktijk door middel van concrete acties
  • mogelijke partners van het project (scholen, bedrijven, …) oplijsten, selecteren, contacteren en een goede relatie met hen opbouwen en onderhouden
  • de uitvoering van het project en interactiemomenten met onze partners coördineren en zorgen dat alles vlekkeloos verloopt
  • technologie en digitalisering inzetten om het project te versterken
  • de impact van het project meten en de nodige middelen bepalen om het slagen van de ‘business case’ te verzekeren
Categorie
Directie en management
Type
Vast
Tewerkstelling
Voltijds
Regio
Brussels Hoofdstedelijk Gewest