Organisatie

ZENDER

Zender is de naam van de Cultuurregio Pajottenland & Zennevallei. Het is een samenwerkingsverband van 17 gemeentebesturen uit de streek en van diverse partners die vanuit een culturele insteek samenwerken om de leefomgeving van het Pajottenland en de Zennevallei te versterken.

Functieomschrijving

Hou je van organiseren en overzicht? Schrikt administratie je niet af en heb je graag wat verantwoordelijkheid? Ben je daarnaast een digitale duizendpoot, handig met sociale media en beschik je over een vlotte pen? Voel je je bovendien thuis in een enthousiast team? Dan is deze vacature misschien iets voor jou!

Je zal onder meer volgende taken opnemen:

• Je bent een spil in de publiekscommunicatie van de organisatie: Je zorgt onder meer voor de nieuwsbrieven, up-to-date houden van websites, sociale media,…

• Je bent een eerste aanspreekpunt binnen ZENDER en staat mee in voor een vlotte communicatie. Je hebt contact (persoonlijk, telefonisch, mail,…) met diverse belanghebbenden en partners.

• Je ondersteunt de medewerkers bij het uitwerken van diverse inhoudelijke acties en projecten van ZENDER (bv. persconferenties, netwerkmomenten, workshops, opvolging lay-out,…)

• Je behoudt het overzicht over enkele belangrijke administratieve processen (bv personeelsprocessen, verzekeringen,….), volgt ze op, zoekt oplossingen en bekijkt eventuele actiepunten met het team.

• Je ondersteunt de dienst en de raad van bestuur met courante administratieve verwerking zoals het verwerken van beslissingen en verslagen, het communiceren naar partners en besturen,…

• Je bent bereid op uitzonderlijke basis in het weekend te werken.

• Je bent mee verantwoordelijk voor het financiële beheer van de dienst. Zo ben je verantwoordelijk voor de facturatie, contact met de boekhouder,... Je ondersteunt de organisatie bij het opstellen van begrotingen en jaarverslagen en je denkt mee na over de organisatie van het financiële beheer.

Je werkt hiervoor nauw samen met je andere collega polyvalente medewerker en voert je taken uit in samenwerking met je collega’s van ZENDER. De precieze taakafbakening en samenwerking wordt verfijnd van zodra je in dienst treedt.

Profiel

• Je beschikt over volgende competenties en ervaring:

o Communicatief: Je vindt het geen probleem om in contact te treden met externe partners, organisaties, enz. . Je hebt een vlotte pen.

o Zelforganisatie: Je organiseert het eigen werk in functie van de prioriteiten, procedures en situatie.

o Openheid: Je hebt een brede interesse in de erfgoed- en cultuursector en voert liefst taken uit van verschillende aard. Je staat open voor nieuwe invalshoeken en andere meningen o Initiatief nemen: Je neemt actie vooraleer iemand of de situatie dit vereist enneemt spontaan verantwoordelijkheid.

o Samenwerken: Je stelt je beschikbaar en open op tegenover de collega’s en je bent erop gericht samen de doelstellingen na te te bereiken.

o Participatief beslissen: Je betrekt de anderen bij het beslissingsproces.

o Kennis van en ervaring met administratief werk, financieel beheer, kantoormanagement

of projectmanagement zijn pluspunten. Je kan eveneens overweg met Microsoft Office (Excel, PowerPoint,…). o Ervaring met digitale platformen/sociale media/fotobewerkingsprogramma’s/… is een grote plus.

Aanbod

Een halftijdse arbeidsovereenkomst met ZENDER van onbepaalde duur.

• Verloning volgens barema C1-C3.

• Anciënniteit in de openbare sector en beroepservaring uit de privésector of als zelfstandige worden in aanmerking genomen met maximum 1 graad verschil indien die relevant is voor de functie waarin het personeelslid wordt aangesteld

• Een flexibele werkregeling in een dynamisch team.

• extralegale voordelen (maaltijdcheques, hospitalisatieverzekering, pensioenplan, fietspremie, terugbetaling woon-werkverkeer met openbaar vervoer);

• aandacht voor je ontwikkeling en opleidingskansen;

Categorie
Onthaal en administratie
Type
Vast
Tewerkstelling
Deeltijds
Regio
Vlaams-Brabant