Voltijds Vast


Organisatie
publiq vzw
Op vraag van de Vlaamse overheid laten we zoveel mogelijk mensen proeven van het rijke aanbod aan cultuur en vrije tijd. We werken samen met tal van partners uit de brede vrijetijdssector (steden en gemeenten, musea, vrijetijdsactoren, verenigingen, steunpunten….) en ontwikkel(d)en verschillende technische instrumenten (UiTdatabank, UiTagenda’s, UiTPAS, …) om dit doel te bereiken.

UiTPAS is een spaar- en voordelenprogramma voor je vrije tijd. Vandaag sparen al meer dan 120.000 pashouders punten bij één van de meer dan 1.300 verschillende vrijetijdsorganisatoren en ruilen die om voor leuke voordelen. Bovendien kunnen mensen die het financieel minder breed hebben bij elke UiTPASactiviteit genieten van speciale kortingen of reductietarieven.

Onze organisatie telt een 50-tal medewerkers die op hun beurt samenwerken met uiteenlopende partners.

We zijn op zoek naar een partnermedewerker UiTPAS die mee instaat voor de verdere uitrol van UiTPAS in Vlaanderen.
Functie
Als partnermedewerker UiTPAS ben je mee verantwoordelijk voor de verdere uitrol van het spaar- en voordelenprogramma UiTPAS in het UiTnetwerk, een netwerk van gemeenten en steden die samen werk maken van een betere vrijetijdsmarketing onder het merk UiT. Je volgt de voortgang van UiTPAS op bij de verschillende gemeenten en steden (van interesse tot implementatie) en biedt ondersteuning en advies aan de lokale verantwoordelijken, organisatoren en verenigingen.

Eigen aan UiTPAS is de veelheid aan sectoren (cultuur, welzijn, sport, onderwijs, communicatie, …) waarmee je in contact komt. Je zoekt actief naar samenwerking, denkt en werkt mee aan nieuwe toepassingen & opportuniteiten die de uitrol van UiTPAS mee in een nieuwe stroomversnelling kunnen brengen .

Je hebt en vergaart kennis over vrijetijdsparticipatie en -communicatie van mensen in armoede en weet deze over te brengen naar verschillende partners. Je bent een netwerker in hart en nieren en je gezonde interesse in communicatie, doelgroepenwerking en ICT helpen je om nieuwe partnertrajecten op te starten en samenwerkingen te inspireren.

Je zoekt naar creatieve oplossingen die partners net iets meer laten doen. Je bent sterk in het vertalen van technische verhalen aan wie niet technisch onderlegd is en omgekeerd kan je problemen van de partners technisch vertalen.


Takenpakket:

- Je volgt de voortgang van UiTPAS bij gemeenten en steden (van interesse tot implementatie) en biedt ondersteuning en advies aan de lokale verantwoordelijken.

- Je zoekt actief naar samenwerking met de brede vrijetijdssector, denkt en werkt mee aan nieuwe toepassingen & opportuniteiten

- Je kan projectmatig en/of tijdelijk ingezet worden op innovatieve projecten met een link naar UiTPAS

- Je verzamelt feedback van partners en eindgebruikers over UiTPAS en signaleert deze door.

- Je geeft vormingen en workshops rond thema’s als toeleiding, UiTdatabank, de balie applicatie van UiTPAS,...

- Je takenpakket kan uitgebreid worden in functie van nieuwe projecten of je eigen interesse of specialiteiten
Profiel
- Je beschikt minimaal over een bachelordiploma (of gelijkwaardig door ervaring), in een socio-culturele of communicatierichting is een plus

- Je hebt affiniteit met bijzondere doelgroepen en mensen in armoede

- Je hebt kennis van het brede vrijetijdsveld

- Leergierig en niet afgeschrikt door complexe uitdagingen

- Pluspunt: affiniteit met werking van steden en gemeenten

- Je bent een netwerker en hebt een klant- en oplossingsgerichte attitude.

- Je bent communicatief vaardig, zowel verbaal als schriftelijk. Je spreekt graag voor een publiek.

- Je blijft constructief in moeilijke situaties.

- Je hebt ervaring met projectmanagement

- Kennis van of ervaring met lokale of regionale overheden is een voordeel.

- Je hebt een gezonde ICT-interesse. Je zorgt er bovendien voor dat je snel leert werken met nieuwe systemen en toepassingen. Uiteraard krijg je hiervoor uitgebreide begeleiding.

- Je kan vlot werken met de computer en kan overweg met MS Office pakketten (Word, Powerpoint, Excel, Internet) en andere toepassingen zoals Google Drive.

- Je pleegt graag overleg met collega’s en partners.

- Je beschikt over een rijbewijs B.
Aanbod
- Een voltijds contract van onbepaalde duur.

- Werk bij de jonge, dynamische organisatie publiq vzw (voorheen CultuurNet Vlaanderen & BILL) in de Belvue-site (Kanaalzone Brussel), vlot bereikbaar met het openbaar vervoer.

- Een adequate verloning, maaltijdcheques, hospitalisatieverzekering, groepsverzekering, ruime verlofregeling, gratis woon-werkverkeer met openbaar vervoer en extra mobiliteitspakket
Solliciteren
Contactpersoon: Wim D'haeyer
Reageren voor: 03/12/2017

Stuur je cv met motivatiebrief naar wim@publiq.be met in het onderwerp de vermelding 'sollicitatie partnermedewerker UiTPAS + je naam' en dit ten laatste op 3 december 2017. De gesprekken worden gepland in de week van 11 december. Naast deze vacature zoeken we ook een partnermedewerker UiTnetwerk . Geef zeker aan indien je ook voor deze vacature interesse hebt. Voor meer informatie over de functie neem je contact op met Wim D’haeyer coördinator UiTnetwerk, via tel. 02/551.18.88 of wim@publiq.be. Inzake rekrutering en aanwerving voert publiq een gelijke kansen- en diversiteitsbeleid.