Organisatie

publiq

publiq is specialist in communicatie van het gevarieerde, publieke vrijetijdsaanbod. publiq ziet een samenleving waar vrije tijd leidt tot ontmoeting, initiatief en gedeelde beleving. Waarin elk individu kan en wil deel uitmaken van een publiek.

Mensen en activiteiten elkaar doen vinden en verbinden, met stapstenen waar nodig - dat is onze missie

Op vraag van de Vlaamse overheid laten we zoveel mogelijk mensen proeven van het rijke aanbod aan cultuur- en vrijetijdsaanbod. Onze organisatie telt een 70-tal medewerkers en is op zoek naar een (tijdelijke) partner support medewerker voor een Beroepsinlevingsstage (BIS).

Lees meer over publiq op https://www.publiq.be/nl/over

Functieomschrijving

publiq verbindt mensen met activiteiten en met elkaar door ervoor te zorgen dat ze elkaar vinden. Dit doen we via partners in een inclusieve, coöperatieve aanpak. publiq smeedt duurzame samenwerkingsverbanden in het brede vrijetijdsdomein: lokale besturen, onderwijsinstellingen, spelers uit de artistieke, jeugd-, sport- en cultuursector, middenveldorganisaties, media, organisaties en bedrijven met vergelijkbare doelstellingen.

Als partner support ondersteun je de teams die deze partners begeleiden in hoe ze met een uitgewerkt instrumentarium (bv UiTdatabank, UiTPAS, UiTagenda’s...) drempels kunnen wegnemen en zo een breed publiek en/of specifieke doelgroepen kunnen bereiken. Zo organiseer je mee verschillende kennisevents zoals het publiqforum en het 5 jarig jubileum van Museumpas, help je het team met administratieve taken en zet je enthousiasmerende B2B communicatie op naar alle lokale besturen van het UiTnetwerk.

Takenpakket

  • Je ondersteunt de verschillende teams die werken met partners. Dit kan zowel administratief (bv het opstellen van offertes, input CRM,...) als communicatief (opstellen mails, contact via telefoon).

  • Je volgt het gebruik van de producten van publiq (UiTdatabank, UiTPAS,...). Daarbij verzamel je feedback van partners en eindgebruikers en signaleer je problemen tijdig.

  • Je helpt mee bij de organisatie van kennisevents.

Profiel


  • Je bent vertrouwd met populaire internettoepassingen en sociale media.

  • Je kan vlot overweg met MS Office pakketten (Word, Excel) en andere toepassingen zoals Google Drive.

  • Je kan je vlot uitdrukken, zowel mondeling als schriftelijk.

  • Je hebt een klant- en oplossingsgerichte attitude.

  • Je werkt nauwkeurig en bent administratief sterk.

Aanbod

Een leerrijke werkervaring bij de dynamische organisatie publiq te Brussel. We stellen samen met jou een opleidingsplan op dat op jouw maat geschreven wordt. Verder leer je bij door mee te draaien in de dagelijkse werking waarbij je inbreng en ideeën worden gewaardeerd.

Je kan kiezen tussen een voltijdse (100%) of deeltijdse (80%) BeroepsInlevingsStage.

publiq is gelegen in een splinternieuw kantoor in de Belvue-site, met prachtig zicht op het kanaal en de stad.

Tijdens de Beroepsinlevingsstage kan je je werkloosheidsuitkering blijven ontvangen op voorwaarde dat je een vrijstelling van beschikbaarheid krijgt van VDAB. Bovendien ontvang je een bijdrage van de werkgever. Meer informatie over BIS vind je op

https://www.vdab.be/opleidinge....

Daarnaast bieden we een volledige terugbetaling woon-werkverkeer met het openbaar vervoer en een aantrekkelijke verlofregeling.


Categorie
Marketing & communicatie
Type
Stage
Tewerkstelling
80% - 100%
Regio
Brussels Hoofdstedelijk Gewest