Organisatie

M Leuven

Jij… Jij bent de baken van vertrouwen en gastvrijheid voor M Leuven. Jij hebt die warme persoonlijkheid om alle bezoekers met open armen te ontvangen. Alle bezoekers: de vergeetachtigen, knorrigen, snoezigaards en gezelschapsmensen.

Voor bezoekers en medewerkers is M een bijzonder museum. Het is een stadsmuseum in het hartje van Leuven met een focus op zowel middeleeuwse beeldhouwkunst als hedendaagse kunst. Er is altijd iets te beleven van tentoonstellingen en collectiepresentaties over stadsfestivals, lezingen, workshops, festivals tot kinderkampjes voor de allerkleinsten. M staat voor mensen: we staan nu eenmaal bekend voor onze gastvrijheid. We zoeken iemand die M omarmt en ook omgekeerd. Een warme persoonlijkheid om bezoekers met open armen te ontvangen als ze hun (eerste) stappen in M zetten.

Functieomschrijving

We willen natuurlijk meer dan een grote glimlach. Jij bent het aanspreekpunt voor iedereen die het museum binnenkomt. Als gezicht van M geef je bezoekers alle informatie die ze nodig hebben om met een gerust gemoed M te bezoeken. Klantgericht en vlotheid zijn je op het lijf geschreven. Naast een ticket verkopen, prijs je ook het aanbod aan (“Wist je dat we ook een parcours bij Wael Shawky hebben op maat van de kinderen?” of “Ooit al van ‘Het Laatste Avondmaal’ gehoord? Die in de Sint-Pieterskerk was eerst”).

Daarnaast kan jij het ticketsysteem de baas en weet je alles piekfijn af te handelen, zowel financieel als administratief. Niet enkel in ’t echt, maar ook vragen en reservaties via telefoon of per mail beantwoord je met plezier. Stress glijdt van je af.

Knorrige bezoekers kan jij op een professionele manier tot rust brengen. Met al je verantwoordelijkheidszin en proactieve houding alles tot een goed einde te brengen. Je wil M omarmen en zoekt een plek waar je wel even wil blijven.

M is stevig geworteld in Leuven, maar krijgt ook regelmatig buitenlandse bezoekers over de vloer. Je kennis van het Nederlands is goed. Weet je je ook in het Frans, Engels en eventueel een andere taal te redden? Dat is dan mooi meegenomen om iedereen zoveel mogelijk op maat verder te helpen. Naast die grote glimlach natuurlijk.

Profiel

Je hebt minimaal een diploma van het hoger secundair onderwijs.

Je hebt minstens vijf jaar aantoonbare ervaring in een vergelijkbare functie.

Je bent klantgericht en vlot in de communicatie.

Je hebt geen last van stress, of kan het toch goed verbergen, en bedient iedereen op maat.

Je durft het museum aan te prijzen en toont je verantwoordelijkheidszin in de praktische verwerking. Je hebt een goede kennis van MS Office. Een nieuw systeem, zoals een ticketsysteem, ontdek je met plezier.

Nederlands is geen probleem voor jou. Kennis van Frans, Engels en eventuele andere talen is een pluspunt.

Een zwak voor kunst is mooi meegenomen.

’s Avonds of in het weekend werken schrikt je niet af.

Aanbod

Een boeiende job bij een warm team in een moderne culturele organisatie.

Een contract van onbepaalde duur (voltijds). Een minimum bruto maandsalaris van 2.355,69 euro (voltijds, niveau C1, 5 jaar anciënniteit); uit de privésector kan 10 jaar anciënniteit in rekening gebracht worden, alle relevante werkervaring uit de overheidssector wordt meegenomen.

Gratis woon-werkverkeer met het openbaar vervoer.

Groeps- en hospitalisatieverzekering, een aantrekkelijke vakantieregeling.

Maaltijdcheques van 8 euro per dag en jaarlijks ecocheques.

Er is ruimte voor opleidingen. Je krijgt de ruimte om je vaardigheden verder te ontplooien.

Er wordt een wervingsreserve aangelegd.

Solliciteren

Interesse? De uitgebreide functiebeschrijving en de selectieprocedure vind je in de brochure op de website https://job.mleuven.be/.

Solliciteren met glimlach kan via een link op https://job.mleuven.be/ uiterlijk op vrijdag 03.06.2022.

Op basis van een cv-screening word je uitgenodigd voor een gesprek. Dat gaat door op maandag 20.06.2022.

Reageren voor: 03/06/2022
Solliciteren

Interesse? De uitgebreide functiebeschrijving en de selectieprocedure vind je in de brochure op de website https://job.mleuven.be/.

Solliciteren met glimlach kan via een link op https://job.mleuven.be/ uiterlijk op vrijdag 03.06.2022.

Op basis van een cv-screening word je uitgenodigd voor een gesprek. Dat gaat door op maandag 20.06.2022.

Reageren voor: 03/06/2022
Categorie
Onthaal en administratie
Type
Vast
Tewerkstelling
Voltijds
Regio
Vlaams-Brabant