Organisatie

Vlaamse Gemeenschapscommissie

Wie zijn we?

Het beleidsdomein Cultuur, Jeugd en Sport bestaat uit verschillende deeldomeinen: algemeen cultuurbeleid, kunsten en erfgoed, sociaal-cultureel werk, bibliotheekbeleid, gemeenschapscentra, jeugd en sport.

De algemene directie Cultuur, Jeugd en Sport ontwikkelt en voert de beleidsmaatregelen uit voor deze verschillende sectoren. Daarnaast realiseert ze eigen projecten en is ze ook actief in de deeldomeinen. De algemene directie geeft verder nog advies aan het werkveld, verleent subsidies en biedt logistieke ondersteuning.

De algemene directie Cultuur, Jeugd en Sport betrekt ook de verschillende overheden in het Brussels Hoofdstedelijk Gewest bij de uitbouw van haar beleid. Er is overleg met de Vlaamse Gemeenschap, met de gemeenten en met het Brussels Hoofdstedelijk Gewest, in functie van de materie.

Functieomschrijving

Wat ga je doen?
Je biedt ondersteuning bij de uitvoering van initiatieven van de VGC-sportdienst met betrekking tot sportinfrastructuur in het Brussels Hoofdstedelijk Gewest.

- Helpdesk en monitoring van de sportinfrastructuur.

- Samenwerkingsakkoorden (school)sportinfrastructuur.

- Databank sports.brussels.

Meer informatie over deze vacature en andere vind je op onze website.

Profiel

Wie zoeken we?

Je hebt een bachelor- of masterdiploma behaald. De VGC houdt rekening met competenties verworven buiten diploma. Heb je een attest van de VGC waaruit blijkt dat je de niveaugebonden competenties van niveau B of A hebt verworven? dan kom je ook in aanmerking.

Aanbod

Waarom kiezen voor de VGC?
De VGC biedt je een mensgerichte en leerrijke werkomgeving, waarin iedereen gelijk wordt behandeld en waar je jezelf kunt blijven ontwikkelen. Je leest hieronder wat de VGC nog meer te bieden heeft om elke dag het beste uit jezelf en uit Brussel te halen.
− Je krijgt een halftijdse vervangingsovereenkomst met ingang vanaf 15 maart 2024 voor de duur van de afwezigheid van de titularis.
− Loonschaal B111 - deskundige. Zowel je overheidsanciënniteit als relevante werkervaring in de privésector en/of als zelfstandige tellen mee voor de berekening van je loon.

Aantrekkelijke extra’s: 35 vakantiedagen op jaarbasis, maaltijdcheques, gratis woon-werkverkeer (ook MIVB-abonnement), een verzekering gewaarborgd inkomen, aanvullend pensioen via 2de pensioenpijler en ruime vormingsmogelijkheden.
− Je kan bovendien genieten van een verzekering gewaarborgd inkomen waardoor je een premie krijgt bovenop je ziekte-uitkering vanaf je 31ste dag ziekte.

Categorie
Andere
Type
Tijdelijk
Tewerkstelling
Deeltijds
Regio
Brussels Hoofdstedelijk Gewest