Organisatie

Lokaal Bestuur Tielt

Als omgevingsambtenaar ben je verantwoordelijk voor het uitvoeren en ondersteunen van beleid op het gebied van omgevingsvergunningen en ruimtelijke planning. Dit omvat o.a. het beoordelen van de ingediende omgevingsvergunningen en formuleren van adviezen naar de beleidsorganen. Daarnaast wordt je gevraagd om ondersteuning te bieden bij het handhavingsbeleid inzake ruimtelijke ordening en milieu.

Functieomschrijving

Je zorgt mee voor een klantgerichte, kwalitatieve en efficiënte dienstverlening binnen de afdeling Ruimte. Samen met de collega omgevingsambtenaar sta je in voor diverse projecten. Je zorgt voor ene goede taakverdeling van de werkzaamheden.

Je blijft als omgevingsambtenaar op de hoogte van de ontwikkelingen rondom ruimtelijke ordening, milieu en de wetgeving van belang voor de dienst. Je staat samen met je collega in voor een optimale informatiedoorstroom, dit zowel intern als extern.

Profiel

  • Omgevingsambtenaar met focus op ruimtelijke ordening
  • Gedreven, proactief en Resultaatgericht
  • Gericht op teamwerk en samenwerking
  • Omgevingsambtenaar met juridische affiniteit binnen het vakgebied
  • Kwaliteit en nauwgezet

Voorwaarden:

  • In het bezit zijn van ofwel een masterdiploma, ofwel een diploma van het universitair onderwijs of een diploma van het hoger onderwijs van twee cycli dat gelijkgesteld werd met universitair onderwijs.
  • In het bezit zijn van een rijbewijs B

Aanbod

Een voltijdse (38/38) tewerkstelling in contractueel verband voor onbepaalde duur. Je komt terecht in een maatschappelijk relevante organisatie. We bieden een job met een zeer afwisselend takenpakket en voldoende ontplooiingskansen.

Bovenop je verloning volgens de salarisschaal A1a-A3a waarbij ook relevante werkervaring in aanmerking genomen wordt, kan je rekenen op een aantrekkelijk pakket van extralegale voordelen. Standaard horen daar maaltijdcheques, hospitalisatieverzekering, mogelijkheden telewerk, tweede pensioenpijler (pensioensparen), Pluspas (kortingpas), fietsvergoeding en het kosteloos gebruik van het openbaar vervoer voor woon-werkverkeer.

Categorie
Andere
Type
Vast
Tewerkstelling
Voltijds
Regio
West-Vlaanderen