Organisatie

Casco Phil

Casco Phil maakt als dynamisch artistiek collectief spannende artistieke keuzes, geeft zijn artiesten de ruimte om te experimenteren en zichzelf te ontwikkelen en betrekt het publiek als deelgenoot in een zoektocht naar een nieuwe beleving van klassieke en hedendaagse muziek.

Casco Phil wil vanuit een open artistiek en organisatorisch model innovatief en creatief omgaan met klassieke en hedendaagse muziek.

Casco Phil doet dat door artiesten centraal te stellen, in te zetten op ontwikkeling van nieuw repertoire, de beleving van concerten een nieuwe dimensie te geven en over disciplines en sectoren heen samen te werken om een nieuw publiek aan te boren. Daarbij wordt frequent ingezet op talentontwikkeling en artistieke duurzaamheid. Met Mechelen als thuisbasis is het ensemble daarnaast actief over heel Vlaanderen, Wallonië en het buitenland.

De kernwaarden van Casco Phil:

- muzikale excellentie nastreven
- voorrang geven aan niet-standaard repertoire
- inzetten op talentontwikkeling
- breed toegankelijk maken van de projecten en concerten

Casco Phil wordt vanaf januari 2023 structureel gesteund door de Vlaamse gemeenschap.

Functieomschrijving

Je beheert de basisboekhouding (digitaal) & begroting, in nauw overleg met de zakelijk leider en externe boekhouder/revisor;

Je volgt personeelszaken op: voorbereiding loonsverwerking, contacten met sociaal secretariaat, ...

Je voert financiële transacties uit en staat in voor facturatie;

Je werkt vlot met alle digitale toepassingen voor tekstverwerking en excel/spreadsheet: mailen, personeelszaken, boekhouding, e-banking, CRM Teamleader, ...

Je houdt steeds rekening met GDPR bij het beheren van gegevens;

Je beheert de centrale agenda en boekt afspraken;

Je bewaakt het tijdig indienen van officiële documenten;

Je werkt hoofdzakelijk van op het kantoor in Mechelen

Profiel

Als office verantwoordelijke ben je het kloppend hart van Casco Phil: je draagt mee zorg voor een vlotte operationele werking. Je werkt zorgvuldig, attent en daadkrachtig. Je behandelt vertrouwelijke en financiële gegevens. In nauwe samenwerking met de zakelijke manager, sta je in voor de zakelijke ondersteuning & uitvoering.

Je ondersteunt je collega’s bij de dienstverlening waar nodig. Je hebt de nodige ervaring en kan zelfstandig en flexibel werken. Je bent vertrouwd met Google Workspace (Documenten, Spreadsheets, Presentaties, …) en Microsoft Office (Word, Excel, Powerpoint, …).

Ervaring met facturatie en boekhouding is zeker een pluspunt.

Aanbod

We bieden een halftijdse overeenkomst (50%) voor onbepaalde duur volgens PC 304 (B) in een open werksfeer met ruimte voor initiatief.

Casco Phil is een dynamische, flexibele, diverse en culturele omgeving met fijne collegas.

Categorie
Financieel
Type
Vast
Tewerkstelling
Deeltijds
Regio
Antwerpen