Profiel

Vriendelijk, betrouwbaar
Commerciële ingesteldheid
Interesse voor meubels en design
Om kunnen gaan met een zekere vrijheid in het takenpakket
Fysieke kracht is noodzakelijk, gezien er vaak ook (zware) meubels verplaatst moeten worden
Kennis van Engels en Frans is een plus

Organisatie

Nome Furniture
NOME Furniture is een online galerie die vintage design meubelen toont, voornamelijk van Europese oorsprong. Onze stukken zijn te bezichtigen en te koop in het centrum van Antwerpen, België. We werken doorheen de week op afspraak, op zaterdag zijn we open tussen 10 en 16u. Zondag en maandag zijn onze rustdagen.

Aanbod

Ondersteuning, ruimte en vrijheid om jezelf te ontwikkelen en een échte werkervaring op te doen. Je steekt iets op van het reilen en zeilen van de zaak en tegelijkertijd neem je enkele taken over. Je maakt deel uit van een enthousiast team. Onbetaalde stage.

Functieomschrijving

Een zeer allround takenpakket, waarin we kunnen specifiëren afhankelijk van jouw studierichting. De website up to date houden, teksten schrijven, social media, de showroom op orde zetten, zeer lichte boekhoudkundige taken, klanten helpen, voorbereiding en opvolging verkoop, inpakken meubels, laden en lossen van meubels, leveren en ophalen van meubels, kuisen/restaureren van meubels, ...

We werken in een klein team van 6 mensen: zaakvoerder, fotograaf, restaurateurs, stoffeerder, chauffeur. Iedereen heeft deels een allround pakket. Een kans om een kijkje achter de schermen te nemen bij een kleine zelfstandige.

De stage kan gespreid worden over een aantal weken of maanden. Werkuren en (het aantal) dagen zijn flexibel en worden vastgelegd in overleg met tussen de student en de zaakvoerder.

De stage is enkel mogelijk binnen je opleiding, met toelating van de school en met geldige stagecontracten.
Categorie
Artistiek
Type
Stage
Tewerkstelling
Deeltijds
Regio
Antwerpen