Profiel

Je bent van nature enthousiast, goedgemutst en staat met een positieve attitude in het leven. Je beheerst je instrument voldoende om zowel beginners als gevorderden naar een hoger niveau te tillen en je bezit de skills om dit op een eenvoudige, goed verstaanbare manier te doen.
Je kan goed omgaan met zowel volwassenen als met kinderen.
Meerdere instrumenten kunnen spelen en doceren is een pluspunt.
Basiskennis van muzieksoftware is een pluspunt.
Je kan mensen iets aanleren zonder gebruik van notenleer, maar ook met notenleer indien ze daar om vragen.

Organisatie

Metronoom
Metronoom is een private muziekschool te Brugge met een rock & roll mentaliteit. Wij geven muzieklessen met een sterk accent op de hedendaagse muziekcultuur. Onze leerlingen zijn bijgevolg zelden geïnteresseerd in klassieke muziek en/of klassieke opleiding. Wegens uitbreiding zoeken wij nog enkele medewerkers.

Aanbod

Wij bieden een interessante, toffe job met kans op langere termijn werkzekerheid in een zeer aangename sfeer. Ons splinternieuw gebouw waarvan de lokalen akoestisch doordacht werden ontworpen zijn volledig uitgerust met de beste muziekinstrumenten en zijn zeer aangenaam om in les te geven.
Arbeidsovereenkomst : Verschillende mogelijkheden : bediendecontract (contracten en lonen conform paritair comité van de socioculturele sector), interim of freelance zelfstandig. Aantal lesuren /lesdagen bespreekbaar. De lestijden zijn op weekdagen hoofdzakelijk tussen 16:00 en 22:00u, op woensdag tussen 12:00 en 22:00u en op zaterdag tussen 09:00 tot 18:00u.
Voorziene datum van indiensttreding : januari 2019

Functieomschrijving

Wij zoeken muziekdocenten die op een enthousiaste wijze lesgeven hoofdzakelijk aan mensen die niet professioneel met muziek bezig zijn en die meestal geen kennis van notenleer hebben. Mensen voor wie muziek een hobby is.

Er zijn 3 vacatures:
Docent(e) : zang / stemcoaching
Docent(e) : piano / keyboard
Docent(e) : drum
Categorie
Vorming en onderwijs
Type
Vast
Tewerkstelling
Deeltijds
Regio
West-Vlaanderen