Organisatie

Museum van hedendaagse kunst Antwerpen (M HKA)

Het M HKA is een museum voor hedendaagse beeldende kunst, film en beeldcultuur. Het is een open ontmoetingsplaats van en voor de kunst, de kunstenaar en het publiek. Het M HKA ambieert een voortrekkersrol in Vlaanderen en een internationaal profiel voortbouwend op de Antwerpse avant-gardetraditie. Het M HKA overbrugt de verhouding tussen artistieke en brede samenlevingsvragen, tussen het internationale en het regionale, kunstenaars en publiek, traditie en vernieuwing, reflectie en presentatie. Centraal daarbij staat de collectie met verwerving, beheer en onderzoek.

Functieomschrijving

Om de bezoeker een aangename museumervaring aan te bieden, baat M HKA een aantrekkelijke horeca-faciliteit uit, inclusief terras. Van donderdag tot zondag kan de bezoeker hier genieten van een drankje en hapje tijdens de openingsuren van het museum.

Occasioneel (ongeveer 6 keer per jaar) is het M HKAFE geopend buiten de openingsuren voor evenementen. Heb je ervaring in de horeca en kan je een team aansturen? Wil je graag werken in een boeiende omgeving waar cultuur centraal staat? Wil je op een klantgerichte manier instaan voor een aangename horeca-beleving voor de bezoekers van het museum? Wie weet word jij dan wel onze nieuwe collega.

DOEL VAN DE FUNCTIE

Verantwoordelijk voor de goede werking van het M HKAFE. Aansturen van de medewerkers M HKAFE. Zorgen voor de bereiding van maaltijden en bediening en zo bijdragen aan een klantvriendelijk onthaal voor M HKAFE-bezoekers.

JE OPDRACHT
Als teamcoach M HKAFE sta je in voor de goede werking van het M HKAFE: je gaat als eerste contactpersoon in overleg met verschillende partijen over de dagelijkse werking, evenementen, ontvangst van groepen ed. Je overlegt en onderhandelt met leveranciers. Je bent voortdurend op zoek naar mogelijkheden om het aanbod en de beleving van de bezoekers in ons M HKAFE verder te ontwikkelen.

Daarnaast sta je als teamcoach in voor het aansturen en coachen van de 2 vaste medewerkers. Je maakt de werkplanningen op, motiveert en stimuleert hen. Je staat in voor het onthaal en begeleiden van jobstudenten.

Tenslotte sta als meewerkend teamcoach in voor de bediening, bar en keuken van het M HKAFE. Zo draag je bij aan een aangename museumervaring.

Verdere info hierover vind je terug in de functiebeschrijving op onze jobsite.

Profiel

  • Middelbaar diploma restaurant/keuken of gelijkaardige opleiding of gelijkwaardig door ervaring;
  • Je bent bereid tot weekend-en avondwerk
  • Je hebt een grondige kennis van het Nederlands en kennis van Frans, Engels of Duits. Of je bent bereid om deze taalniveaus op korte termijn te verwerven;
  • Interesse in hedendaagse beeldende kunst

Aanbod

Een aangename functie in een divers team en in een boeiende en artistieke werkomgeving;
Een halftijds contract van onbepaalde duur;
Een marktconforme verloning volgens barema van paritair comité 329.01;
Extralegale voordelen zoals maaltijdcheques, terugbetaling van woon-werkverkeer, hospitalisatieverzekering, groepsverzekering;
Glijdende uren en voordelige verlofregeling;
Mogelijkheid tot het volgen van vormingen.

Categorie
Andere
Type
Vast
Tewerkstelling
Deeltijds
Regio
Antwerpen