Organisatie

Lokaal Bestuur Wijnegem

Functieomschrijving

Je staat in voor de dagelijkse werking van de vrijetijdsdiensten zoals de organisatie en planning van activiteiten, de verhuur van materialen en lokalen, promotie en de daarbij horende administratieve taken. Samen met je collega’s verzorg je het onthaal van het vrijetijdsloket. Je zal ook specifiek ingezet worden bij het uitbouwen van de collectie van de bibliotheek en het aanbod van de verschillende vrijetijdsdiensten.

Profiel

Je behaalde een diploma secundair onderwijs. Ervaring in de vrijetijdssector is een pluspunt. Je voelt je als een vis in het water in de sector. Je bent taalvaardig: je beheerst het Nederlands perfect en je kan vlot werken met Word, Excel, Outlook alsook met multimediasoftware en sociale media. Je bent creatief, enthousiast, werkt structureel en denkt steeds oplossingsgericht. Je bent bereid om regelmatig ’s avonds en in het weekend te werken.

Aanbod

• een deeltijds (50%-80%) contract bepaalde duur tot en met 31 december 2024,
• indiensttreding zo snel mogelijk,
• brutomaandloon deeltijds volgens schaal C1-C3 (jaren relevante ervaring):
Voor 19u: min. 1.174,73 euro en max. 2.150,06 euro (index 2,0807)
Voor 30,4u: min. 1.879,57 euro en max. 3.440,09 euro
• 35 dagen vakantie en 14 feestdagen, maaltijdcheques van 8 euro, fietsvergoeding of abonnement openbaar vervoer, tweede pensioenpijler 3%, ecocheques à 200 euro (pro rata), tal van kortingen via PlusPas (GSD-V).

Categorie
Onthaal en administratie
Type
Tijdelijk
Tewerkstelling
Deeltijds
Regio
Antwerpen