Organisatie

M Leuven

Een wel bijzonder korte naam – M – voor een markant museum dat in het hartje van Leuven zijn rijke collectie en toonaangevende tentoonstellingen presenteert. Je vindt er een unieke mix van zowel oude als hedendaagse kunst. In de architecturale parel van de hand van Stéphane Beel versmelten vroeger en nu: historische panden lopen over in een strak museumgebouw, de rijke collectie is een mix van oude meesters en hedendaagse kunstenaars. M is een boeiende ontmoetingsplek waar voor iedereen iets te beleven valt en waar je steeds weer nieuwe perspectieven op de kunst en de wereld ontdekt. Van nieuwe tentoonstellingen en verrassende collectiepresentaties over lezingen, rondleidingen, workshops en festivals, tot zomerkampjes voor de allerkleinsten.

We doen het voor onze bezoekers: M staat nu eenmaal bekend om zijn gastvrijheid. We zoeken jou om ieders bezoek aan M op rolletjes te laten lopen.

Functieomschrijving

Jij bent een mensen-mens. Je bent vlot in de omgang en haalt je hartje op wanneer je mensen kan helpen. Je hebt oog voor detail en vindt het belangrijk om de dingen van het begin tot het einde goed te doen. Je maakt het bovendien waar samen met de collega’s binnen je eigen team en het hele museum.

Als Medewerker reservaties/planning/klantencontact werk je mee aan een klantvriendelijk onthaal voor alle bezoekers van M. Je maakt deel uit van het team Onthaal, verkoop & bezoekersmanagement, binnen de afdeling Publiekswerking. Hier zorgen we ervoor dat het museum om de bezoeker draait.

Je ondersteunt de verantwoordelijke Onthaal, verkoop & bezoekersmanagement, en ook met de collega’s van Publieksbemiddeling werk je nauw samen. Je bent het eerste aanspreekpunt voor de bezoekers die het museum contacteren via telefoon of e-mail: je helpt hen verder op een professionele en hartelijke manier door de juiste informatie delen, en met een correcte administratieve behandeling en opvolging van reservaties. Daarnaast werk je een nauwkeurige planning uit voor de medewerkers van Onthaal en Publieksbegeleiding, en je volgt deze ook op. Tenslotte zitten er ook operationeel ondersteunende taken in jouw pakket. Occasioneel ben je back-up voor het onthaal van bezoekers in het museum.

Profiel

Je hebt minimaal een diploma secundair onderwijs. Relevante werkervaring is een pluspunt. Je hebt een goede kennis van MS Office en hebt administratieve skills. Je hebt een goede kennis van het Nederlands, kennis van Frans en Engels. Je bent flexibel in functie van je takenpakket, je hebt interesse in cultuur en je werkt graag in teamverband.

Aanbod

Een boeiende job in een moderne culturele organisatie;

Een voltijds contract van onbepaalde duur. Een minimum bruto maandsalaris van 2.258,22 euro (niveau C1, 0 jaar anciënniteit); uit de privésector kan 10 jaar anciënniteit in rekening gebracht worden, alle relevante werkervaring uit de overheidssector wordt meegenomen;

Gratis woon-werkverkeer met het openbaar vervoer;

Groeps- en hospitalisatieverzekering, een aantrekkelijke vakantieregeling;

Maaltijdcheques van 8 euro per dag en jaarlijks ecocheques;

Er is ruimte voor opleidingen. Je krijgt de ruimte om je vaardigheden verder te ontplooien;

Er wordt een wervingsreserve aangelegd.

Categorie
Onthaal en administratie
Type
Vast
Tewerkstelling
Voltijds
Regio
Vlaams-Brabant