Organisatie

De Wolken

De Wolken vertegenwoordigt de onafhankelijke literaire uitgeverijen Das Mag, Uitgeverij Pluim, Uitgeverij Koppernik, Uitgeverij Oevers en Meridiaan Uitgevers in Vlaanderen.

Functieomschrijving

Wij zijn op zoek naar iemand die ons tijdelijk (juni t.e.m. november 2024) kan ondersteunen bij de promotie en verkoop van Nederlandstalige en vertaalde literatuur en non-fictie.

Onze ideale kandidaat kan meteen drie manieren bedenken om een nieuwe roman te pitchen, weet dat vlot te verwoorden naar een aanstekelijk persbericht en is niet bang om pers en boekhandel te benaderen met een sterk verhaal.

Je houdt ervan om mee literaire evenementen te organiseren en bij te wonen en daarnaast ben je niet vies van wat administratief werk (zoals het verwerken van bestellingen en verzenden van recensie-exemplaren).

Bovendien wissel je gemakkelijk van taken, ga je flexibel om met ad hoc vragen en bewaar je een goed overzicht over je mailbox.

Profiel

Je komt in een klein team van twee collega’s terecht in Antwerpen, met ruimte voor thuiswerk en flexibele werkuren. We zoeken daarom ook iemand die initiatief kan nemen en het fijn vindt om zelfstandig te werken.

Aanbod

Deeltijds contract (4/5de) gedurende 6 maanden.

Categorie
Marketing & communicatie
Type
Tijdelijk
Tewerkstelling
Deeltijds
Regio
Antwerpen