Organisatie

LUCA School of Arts

Locatie: campus Lemmens Leuven, opleiding Drama

Voorstelling

LUCA School of Arts is een multidisciplinaire onderwijs- en onderzoeksomgeving waar creatief talent zich artistiek, uitvoerend en technisch kan ontplooien en ontwikkelen. In vier steden (Brussel, Genk, Gent en Leuven) bundelt LUCA de onderwijsexpertise van vijf gerenommeerde instituten (Sint-Lukas, Narafi, C-mine, Sint-Lucas en Lemmens). Het artistiek onderzoek van LUCA is ingebed in de geassocieerde Faculteit Kunsten van de KU Leuven. Met meer dan 700 personeelsleden en 3.800 studenten is LUCA een creatieve hub voor meer dan 4.500 kunstenaars, theater- en filmmakers, designers, musici, fotografen, leraren, onderzoekers…

Respect en integriteit definiëren onze basishouding, duurzaamheid en diversiteit zien we als een troef, kwaliteit is onze drijfveer. De komende jaren willen we LUCA een identiteit geven als actor in de maatschappij, ons opleidingsinstituut onderdeel laten worden van een laboratorium, ons aanbod aanvullen met vraaggestuurde initiatieven, en onze multicampusrealiteit ontsluiten tot een netwerk.

LUCA wil een omgeving creëren waarin alle talenten maximaal tot ontplooiing kunnen komen, ongeacht gender, leeftijd, culturele achtergrond, nationaliteit of functiebeperking. Daarom verwelkomen we alle talentvolle mensen die de meerwaarde van diversiteit erkennen en mee vorm willen geven aan een inclusieve organisatie.

#weArt

Functieomschrijving

De Onderwijsadministratie LUCA biedt ondersteuning bij de verschillende onderwijsprocessen waarmee de studenten, docenten en medewerkers van de hogeschool worden geconfronteerd. De campusdienst staat mee in voor de vlotte werking op de campus.

Functie en verantwoordelijkheden

Als medewerker van het team Onderwijs- en Studentenadministratie op campus Lemmens ben je verantwoordelijk voor de planning op de campus. Dit betekent concreet:

 • Je staat in voor de planning (les- evaluatie en produktieplanning) van de opleiding drama op de campus;
 • Je staat in voor het lokalenbeheer doorheen het academiejaar;
 • Je staat in voor de planning en praktische organisatie van de masterclasses;
 • Je neemt deel aan overleg dat vanuit de centrale LUCA diensten wordt georganiseerd m.b.t. planning en roostering;
 • Je werkt nauw samen met de trajectcoördinatoren Drama en met de planners van de opleiding Muziek;
 • Je bent – in overleg met de direct leidinggevende - inzetbaar bij campusactiviteiten (bijv. introductieweek, proclamatie, open campusdag, toelatingsproeven, …);
 • Je voert ook algemene onderwijs- en campus ondersteunende taken uit.

Profiel

 • Je bent bij voorkeur minimaal in het bezit van een bachelor-diploma of gelijkwaardig; een aantal jaren relevante ervaring in een vergelijkbare functie is een meerwaarde;
 • Je hebt affiniteit met podiumkunsten;
 • Je bent sociaal vaardig en kan vlot en collegiaal in teamverband werken.
 • Je bent communicatief vaardig ( zowel schriftelijk als mondeling), constructief ingesteld en kan respectvol omgaan met anderen;
 • Je kan zelfstandig en nauwkeurig werken, bent flexibel maar toch standvastig, en je bent in staat om verschillende verantwoordelijkheden gelijktijdig te behandelen;
 • Je werkt resultaatgericht en bent stressbestendig.
 • Je bent zeer goed vertrouwd met MS-Office toepassingen en bereid de administratieve tools (SAP & TimeEdith) aan te leren.
 • Je blijft op de hoogte van ontwikkelingen die relevant zijn voor jouw takenpakket (lectuur, studie, …)
 • Je bent loyaal ten aanzien van de opdracht, de missie, visie en het beleidsplan van de Hogeschool.
 • Naast het beschikken over de gevraagde kennis, ben je bereid blijvend te werken aan de ontwikkeling van je professionaliteit en expertise.

Aanbod

Je komt in een mooie, inspirerende omgeving terecht met een warme, collegiale sfeer.

LUCA biedt een deeltijdse ( 80%) statutaire tewerkstelling voor onbepaalde duur in een vacante betrekking in het ambt van ATP (B1-barema), ingangsdatum half oktober 2023.

Daarnaast biedt LUCA bepaalde voordelen zoals een voordelige hospitalisatieverzekering, kortingen via Samenaankoop met KU Leuven, 35 verlofdagen bij voltijdse tewerkstelling en gratis pendelen met het openbaar vervoer.

Meer informatie over de salarisschalen is te vinden op de website van de Vlaamse overheid (www.ond.vlaanderen.be)

Categorie
Vorming en onderwijs
Type
Tijdelijk
Tewerkstelling
80% - 100%
Regio
Vlaams-Brabant