Profiel

  • Je hebt een analytische geest en verdiept je graag in cijfers.
  • Je bent zorgvuldig op administratief vlak en je hebt oog voor detail.Je bent in staat om op meta-niveau evoluties te duiden op basis van verzamelde input.
  • Je voelt je als een vis in het water in een digitale omgeving en ondersteunt collega’s bij het opzetten van digitale processen.
  • Je hebt een relevant bachelor- of masterdiploma en je hebt persoonlijke of professionele ervaring opgebouwd in data-analyse.
  • Je hebt zin voor verantwoordelijkheid, een hands-on mentaliteit en je bent stressbestendig.
  • Je bent leergierig en sociaal.Je durft initiatief te nemen om je eigen ideeën te ontwikkelen.
  • Je bent een sterke netwerker.
  • Je kan zelfstandig werken, maar kan even goed vlot in team functioneren.
  • Je hebt een grote affiniteit met circus en met (podium)kunsten, en in het bijzonder met de missie van de organisatie.

Organisatie

Circuscentrum

Circuscentrum is sinds 1 januari het steunpunt voor circuskunsten in Vlaanderen. Het stimuleert de Vlaamse circussector om verder uit te groeien tot een dynamische, professionele en gezonde sector met internationale uitstraling. Als steunpunt voor circuskunsten is Circuscentrum het eerste aanspreekpunt zowel van de sector als van de overheid.

Het vormt de centrale spil van een breed netwerk: al wie actief is in de sector kan bij ons terecht. Het bouwen van bruggen en stimuleren van samenwerking staat centraal. Circuscentrum zet in op het vergroten van expertise binnen en over de sector via inspirerende ontmoetingen, via dataverzameling en onderzoek en via het ontwikkelen van tools. Circuscentrum zorgt ervoor dat talent ondersteund wordt en vlot doorstroomt naar het professionele circuit. Het investeert in beeldvorming die circus in al zijn facetten tot zijn recht laat komen en zet circus op de kaart in Vlaanderen, Brussel en ver daarbuiten.

Circuscentrum vindt gelijke kansen belangrijk en waardeert diversiteit. We moedigen iedereen aan om te solliciteren, ongeacht je leeftijd, geslacht, origine, geaardheid, geloof, beperking of nationaliteit. We kiezen een collega op basis van competenties, talenten en motivatie.

Circuscentrum heeft zijn kantoor in Gent, DOK Noord, op wandelafstand van het Dampoort Station.

Aanbod

Een missie-gedreven organisatie die in beweging is, en net als jij gepassioneerd is door circus.


Boeiend en afwisselend werk en grote autonomie in de invulling van de functie.Een uitdagende, dynamische en flexibele werkomgeving met uitvalsbasis in Gent.


Mogelijkheid tot telewerk en glijdende werkuren.


Een 3/5e contract van onbepaalde duur.


Een verloning volgens het sectorbarema in PC 329.01, en extralegale voordelen.
Vergoeding woon-werkverkeer.

Functieomschrijving

Als medewerker informatiebeheer werk je mee aan het opzetten en uitrollen van een strategie rond dataverzameling en -ontsluiting. Je bent verantwoordelijk voor het systematisch verzamelen en verwerken van cijfermateriaal over de circussector en ontwikkelt relevante datasets in samenspraak met de sector en met de overheid. Je bent in staat datareeksen te analyseren en interpreteren. Je brengt data uit verschillende (internationale) bronnen samen die helpen bij het duiden van tendensen en noden. Je werkt vanuit je expertise mee aan het voeden van een overkoepelende landschapstekening van het circusveld die in de beleidsperiode 2021 – 2025 voor de eerste maal wordt opgemaakt.


Je maakt deel uit van een klein team van gedreven medewerkers en ondersteunt je collega’s bij het opzetten van digitale processen. Je werkt nauw samen met de coördinator van het kenniscentrum en denkt mee na over manieren om onderzoek en data beter te ontsluiten en benutten in functie van de verdere ontwikkeling van de sector. Je brengt mensen samen met het oog op overleg, afstemming en uitwisseling. Als medewerker van het kenniscentrum sta je ook in voor de optimale ontsluiting en raadpleging van het documentatiecentrum.

Solliciteren

Stuur je CV en motivatie naar nele@circuscentrum.be.

Op basis van CV en motivatiebrief gebeurt een eerste selectie. Geselecteerde kandidaten krijgen vóór 27 april een uitnodiging voor een schriftelijke proef en een gesprek dat plaatsvindt op 4 mei overdag.
De datum van indiensttreding wordt in overleg vastgelegd.

Voor meer info over de vacature, neem contact op met noemi@circuscentrum.be.

Reageren voor: 20/04/2021
Solliciteren

Stuur je CV en motivatie naar nele@circuscentrum.be.

Op basis van CV en motivatiebrief gebeurt een eerste selectie. Geselecteerde kandidaten krijgen vóór 27 april een uitnodiging voor een schriftelijke proef en een gesprek dat plaatsvindt op 4 mei overdag.
De datum van indiensttreding wordt in overleg vastgelegd.

Voor meer info over de vacature, neem contact op met noemi@circuscentrum.be.

Reageren voor: 20/04/2021
Categorie
Andere
Type
Vast
Tewerkstelling
Deeltijds
Regio
Oost-Vlaanderen