Organisatie

De Roma vzw

De Roma is een volksschouwburg gelegen in Borgerhout- Antwerpen. Op het programma staan uiteenlopende soorten concerten. De Roma is ook een cinema en je kan er terecht voor evenementen zoals debatten, dansnamiddagen, een kinderrommelmarkt, een filmbeurs, rondleidingen in het gebouw. Naast De Roma biedt AMOR vanuit een duurzaam concept concertmenu’s aan voor het publiek.

De hele werking – meer dan 400 activiteiten per jaar - wordt gedragen door een klein team vaste medewerkers en een zeer grote ploeg vrijwilligers.

De werking van De Roma wordt ondersteund door subsidies van de stad Antwerpen en het District Borgerhout. Het gebouw is een beschermd monument en De Roma is erkend als openmonumentenvereniging.

We zijn op zoek naar een collega (m/v/x/-) als medewerker artiestencatering en hospitality. Je werkt intensief samen met vrijwilligers aan het bereiden van maaltijden op maat van de artiesten en bent verantwoordelijk voor het onthaal van de artiesten.

Functieomschrijving

Taakomschrijving

Artiestencatering

Dagelijks sta je in voor het voorbereiden van het menu op maat van de wensen van de artiesten. Samen met een wisselende kookploeg van vrijwilligers bereid je lunches en diners voor artiesten en vaste medewerkers van De Roma. Je bedenkt menu’s volgens de aantallen en instructies die je doorkrijgt, en plaatst daarvoor de bestellingen. Je onderschrijft onze ecologisch verantwoorde visie op koken en houdt rekening met korte keten, geen overschotten, en plantaardig koken waar kan.

Hospitality

Het artiestenonthaal of de ‘hospitality’ bestaat uit het organiseren van de backstage naar de wensen van de artiesten en hen gastvrij ontvangen en wegwijs maken in ons huis. Daarbij dient de ‘hospitality rider’ van de artiesten en de planning van de medewerkers nauwgezet te worden gevolgd.

Profiel

We zoeken een medewerker die samen met een kookteam van 2 tot 4 vrijwilligers de catering verzorgt. Je bent zeer flexibel zodat je last-minute aanpassingen kan opvangen, om aan de wensen van de artiesten of onvoorziene omstandigheden te beantwoorden.

Voor de hospitality is het van belang dat je de vriendelijkheid en het enthousiasme van De Roma mee uitstraalt naar de artiesten en hun entourage. In de contacten met artiesten kan je in het Engels communiceren. Je staat ook zelf in voor aankopen van producten, die niet standaard in huis zijn.

Je werkt nauw samen met collega’s van techniek, productie, vrijwilligerswerking, de programmatie en de koks van het restaurant in AMOR.

Het artiestenonthaal eindigt nadat de artiesten de backstage hebben verlaten. Je bent dus bereid tot systematisch avond- en weekendwerk.

Competentieprofiel

Je hebt een goede kennis van gewone keuken en koken voor grotere groepen.
Je hebt aantoonbare ervaring als kok.
Je bent overtuigd van het belang van klantvriendelijk handelen.
Je bent een teamspeler maar kan evengoed zelfstandig opdrachten afronden.
Je kan constructief communiceren en samen naar oplossingen zoeken voor onverwachte situaties.
Je bent stressbestendig en kan werken onder grote tijdsdruk.
Je waardeert de inzet van vrijwilligers en kan hen enthousiasmeren en motiveren.
Je bent bereid zeer regelmatig avond- of weekendwerk te doen, en kan je daar ook flexibel in opstellen.
Je kan met de computer werken: per mail communiceren, online bestellingen plaatsen, planningsystemen raadplegen en aanvullen

Aanbod

We bieden een bediendencontract van onbepaalde duur volgens de CAO’s van paritair comité 304 – Podiumkunsten. Het tewerkstellingspercentage is minimaal 70% en maximaal 100 %. De indiensttreding is voorzien vanaf half september 2022. Voor de verloning wordt rekening gehouden met relevante werkervaring.

In juli en augustus sluit De Roma/AMOR de deuren.

Categorie
Andere
Type
Vast
Tewerkstelling
Voltijds
Regio
Antwerpen