Organisatie

Peter Verstraelen Agency

Peter Verstraelen Agency verzorgt als boekingskantoor de concertboekingen van nationale en internationale artiesten uit verschillende genres (pop, indie, rock, alternative, electronic, reggae) in België en Luxemburg.

In samenwerking met Europese agenten, platenfirma’s en managementkantoren worden de concerten in zalen en op festivals niet enkel geboekt maar ook organisatorisch en promotioneel ondersteund. Meer informatie is te vinden op onze website www.peterverstraelen.com.

Functieomschrijving

Deze functie is tweeledig:

Als administratief assistent verzorg je enerzijds de dagelijkse opvolging van alle administratieve taken en laat je daardoor het boekingsproces optimaal verlopen. Je zorgt voor de opmaak en de opvolging van contracten, facturen, ticketverkoop, algemene en technische info en communiceert/regelt alle praktische afspraken tussen organisatoren, artiesten, crew, managementkantoren, agenten, etc. Je bent het aanspreekpunt voor alle praktische vragen en waakt erover dat alle afspraken nauwkeurig opgevolgd worden.

Anderzijds sta je in voor de opvolging van alle communicatie. Je houdt onze website en sociale media up-to-date en verzorgt de B2B-communicatie alsook persberichten. Je hebt een vlotte pen en bent bekend met de gebruikelijke tools voor social media advertising. Verder coördineer je de aankondiging en promotie van concerten, festivals en tournees, in samenspraak met de artiesten en hun managers.

Je volgt af en toe ’s avonds en in het weekend concerten op en bent dan ter plaatse verantwoordelijk voor het contact tussen de artiest en/of zijn tourmanager en de organisator.

Profiel

  • Je bent een communicatieve teamspeler, staat open voor nieuwe ideeën en gezien de inhoud van je functie ben je erg discreet.
  • Je werkt zelfstandig, kan je verantwoordelijkheid nemen en hebt zin voor initiatief.
  • Je bent erg taalvaardig in het Nederlands, Frans en Engels.
  • Je beschikt over een goede computerkennis en werkt zonder problemen met alle MS Office-programma’s, lay-outprogramma (InDesign en Photoshop), mailprogramma’s (Mailchimp) alsook social media advertising tools.
  • Je bent georganiseerd en stressbestendig en je kan prioriteiten stellen.
  • Je bent geïnteresseerd in het (inter)nationale muzieklandschap (zowel muzikaal als organisatorisch).
  • Je kan van start gaan vanaf maandag 29 april 2024; desgevallend anders te bepalen in onderling overleg.

Aanbod

  • Wij bieden een voltijds contract van onbepaalde duur en een loon conform PC 304 Podiumkunsten.
  • Je kan van start gaan vanaf maandag 29 april 2024; desgevallend anders te bepalen in onderling overleg.
Categorie
Andere
Type
Vast
Tewerkstelling
Voltijds
Regio
Antwerpen