Organisatie

W4E BVBA

Walkies4Events is de marktleider in de radiocommunicatie voor events en festivals, maar we zijn ook heel actief in de retailsector, op grote sportmanifestaties en in de industrie. Daardoor hebben we een hele brede waaier aan klanten, wat het werk extra boeiend maakt! Van jeugdfuif over festivals tot sportevents, dankzij onze jarenlange ervaring en uitgebreid aanbod aan kwalitatief verhuurmateriaal zorgen wij er steeds voor dat de klant de juiste personen bereikt.

Ook bij bedrijven uit de meest uiteenlopende sectoren zijn wij vaste partner voor radiocommunicatie. Na een uitgebreide analyse van de noden van de klant, stellen wij steeds met zorg het juiste type walkie talkie voor en begeleiden we de klant ook in het verdere gebruik van het nieuw aangekochte materiaal.

Functieomschrijving

Goesting om in de eventsector te werken, maar met 'normale uren' (lees: geen nachtjobs en geen weekendwerk)? Dan kunnen wij je een topjob aanbieden!

Als logistiek medewerker ben je verantwoordelijk voor het klaarmaken van de gehuurde walkie talkies en het terug verwerken van het teruggekomen materiaal.

Je staat in voor de kwaliteitscontrole van onze huurmaterialen en bedient de klanten aan de afhaalbalie.

Het magazijn waar alle materialen zijn opgeborgen, is jouw heiligdom. Je staat, samen met je collega, dan ook in voor de interne werking en de organisatie ervan.

Je volgt de verhuren en verkopen mee op en helpt mee bij de programmatie van walkie talkies en repeaters.

Je hebt elke woensdag vrij, dus een heerlijke break van de week (om naar de tandarts te gaan, de autocontrole, boodschappen doen, ...)! En op maandag starten we pas om 13u00, dus zo kan je rustig aan je werkweek starten.

Profiel

Ben jij

  • Iemand met oog voor detail en nauwkeurigheid?
  • Geïnteresseerd in techniek?
  • Iemand die graag in contact komt met klanten?.
  • Iemand die zich graag in het zweet werkt tijdens de zomermaanden, en na de drukte, verdiend op vakantie wil gaan, buiten het seizoen?

Dan is deze job je ideale nieuwe werkplek!

Aanbod

Je komt terecht in een KMO met een dynamisch team!

We zorgen steeds voor een goede opleiding. Dus als je niks van walkie talkies kent, maar je bent er wel nieuwsgierig naar, dan ben je zeker welkom bij ons. Binnen no time word je een echte expert!

Betrokkenheid en ruimte voor initiatief en creativiteit krijg je zeker. Want iedereen in ons team is een belangrijke schakel in de walkie talkie ketting!

Daarnaast is ook een mooi verloningspakket voorzien.

Als extra voordelen krijg je bij ons maaltijd- en ecocheques, een eindejaarspremie, een vergoeding voor woon--werkverkeer en een loon dat boven het gemiddelde ligt.

Solliciteren

Stuur ons een mailtje op vacature@walkies4events.com met je CV en motivatiebrief.

Of spring gewoon eens binnen voor een kopje koffie! We ontvangen je graag.

Reageren voor: 15/03/2024
Solliciteren

Stuur ons een mailtje op vacature@walkies4events.com met je CV en motivatiebrief.

Of spring gewoon eens binnen voor een kopje koffie! We ontvangen je graag.

Reageren voor: 15/03/2024
Categorie
Techniek en productie
Type
Tijdelijk
Tewerkstelling
Deeltijds
Regio
Antwerpen