Deeltijds Vrijwilligerswerk


Organisatie
Hannibalvakanties
Hannibal organiseert elk jaar minimum 20 fantastische vakanties in binnen- en buitenland voor kinderen en jongeren met een beperking (6-30jaar) en dit met de hulp van een grote bende enthousiaste vrijwilligers.
Functie
Wij zijn op zoek naar een logistiek medewerker voor een kamp voor jongeren met een beperking. Dit jaar gaat dit kamp naar Brasschaat van 7 tot 14 juli. We logeren in jeugdverblijf Bielebale. Je komt terecht in een enthousiaste ploeg van vrijwilligers. De groepssamenstelling op deze vakantie is 16 deelnemers (18-30 jaar), 10 begeleiders (16+), 2 vakantieverantwoordelijken (18+), 2 koks (18+) en één logistiek medewerker met rijbewijs B.

Wat zijn je taken?
Je staat in voor allerlei logistieke taken: inkopen doen, afwassen, de was, helpen in de keuken, materiaal klaarzetten voor de begeleiding....

Voorbereiding?
Er is geen specifieke voorbereiding vereist. We verwachten wel dat je vlot communiceert met de vakantieverantwoordelijke op voorhand.

Tip! Je kan ook altijd meegaan op ons startweekend. Daar krijg je de kans om op een leuke manier de andere vrijwilligers van onze organisatie te leren kennen.
Profiel
Als logistiek medewerker ben je 18 jaar of ouder, hebt een rijbewijs B en een auto. Je hebt geen ervaring nodig voor deze functie.
Aanbod
Je verblijft gratis op kamp, inclusief eten en drinken. Je krijgt geen loon, maar wel veel liefde en vriendschap van onze deelnemers en andere vrijwilligers.
Solliciteren
Contactpersoon: Joyce Hannibal
Reageren voor: 29/06/2018

Aarzel niet om ons te contacteren op info@hannibalvakanties.be (vermeld in het onderwerp dat het om deze vacature gaat)