Profiel

Door uitbreiding van onze activiteiten zowel online (e-commerce) als offline zijn wij op zoek naar een nieuwe medewerker ter algemene ondersteuning op logistiek en administratief gebied.


Profiel


Wij zijn we op zoek naar iemand die:


• Vlot kan werken met de computer. Ervaring met Mac Office en CMS is een pluspunt;


• Een pro-actieve houding heeft en punctueel werkt;


• Georganiseerd en stressbestendig is;


• Geen problemen heeft met repetitief werk;


• Zelfstandig kan werken. Gallery FIFTY ONE werkt in een klein team. Geregeld zal je alleen aanwezig zijn in de galerie.


De ideale kandidaat is ook iemand met een open en vriendelijke uitstraling die beschikt over sterke schriftelijke en mondelinge communicatieve vaardigheden:


• Tweetalig (NL|Eng), met bij voorkeur een goede kennis van het Frans.


Kennis van de recente fotografie-geschiedenis en voeling met de hedendaagse kunstscène in het algemeen is een pluspunt, maar geen must. Wel zijn we op zoek naar een leergierig iemand die een sterke interesse toont in het galeriewezen en zeer gemotiveerd is om zich op korte termijn te verdiepen in onze werking en onze kunstenaars.


De galerie is steeds open op zaterdag. Weekendwerk mag je dus niet afschrikken.

Organisatie

Gallery FIFTY ONE

Gallery FIFTY ONE is gespecialiseerd in fotografie van de 20ste en 21ste eeuw en werken op papier. Sinds 2014 heeft de galerie ook een tweede expositieruimte: FIFTY ONE TOO.

In 2018 lanceerde de galerie ’28 Vignon Street’; een online kunstplatform dat inspeelt op de digitale evoluties op de kunstmarkt.

Gallery FIFTY ONE vierde in 2020 reeds diens twintigjarig bestaan en heeft in die periode een sterke (inter)nationale reputatie opgebouwd.

Aanbod

Aanbod en verloning:


- Een contract van bepaalde duur dat na positieve evaluatie kan verlengd worden met een contract van onbepaalde duur.


- 5 vaste werkdagen: van dinsdag tem zaterdag, 11.00-18.00 u, én met eventueel bijkomende flexibiliteit om o.a. tijdens de nocturnes mee te werken of tijdens installaties / de-installaties, kunstbeurzen en speciale projecten indien nodig.


- Het salaris is evenredig met ervaring en volgens de barema’s van paritair comité 218.


- Onmiddellijke ingang.

Functieomschrijving

Functiebeschrijving:


Gallery FIFTY ONE zoekt een voltijdse medewerker die de dagelijkse logistieke organisatie van de galerij op zich neemt, maar ook administratieve ondersteuning biedt. Daarnaast houdt deze medewerker ook de tweede ruimte van de galerij, FIFTY ONE TOO, open en staat daar in voor de ontvangst van de bezoekers. Kortom, een werkkracht die multi-inzetbaar is en een “ruggengraatfunctie” uitoefent binnen de werking van de galerij.


Takenpakket:


De medewerker biedt algemene ondersteuning binnen de organisatie. Verder zal een groot deel van het vaste takenpakket er als volgt uit zien:


Logistieke taken:


- inpakken en verzenden van verkopen via e-commerce;


- transportklaar maken van alle uitgaande werken;


- assistentie met alle installatie-activiteiten in de galerie, met inbegrip van vernissages en tentoonstellingen;


- bestellen van verpakkings- en archiefmateriaal indien nodig;


- onderhoud & herstel van de galeriemuren na iedere tentoonstelling en zorgen dat de publieke ruimtes er steeds netjes bijliggen.


Administratieve taken:


- Up-to-date houden van en input op onze website, webshop en online kunstplatform 28 Vignon Street;


- beheer van het programma van de galerij en input van kunstwerken op diverse kunstplatforms zoals Artnet, Artsy en Ocula.


Onthaal:


- Bezoekers en klanten ontvangen in de galerie FIFTY ONE TOO, tijdens de reguliere openingsuren en vernissages.

Solliciteren

Contactpersoon: Roger Szmulewicz

Stuur uw cv, motivatiebrief en een recente foto naar roger@gallery51.com met vermelding ‘Sollicitatie Logistiek en Administratief medewerker’ in het onderwerp.

Deadline: 15 september 2021.

De kandidaten van wie het profiel en de vaardigheden het meest aansluiten bij de vereisten, zullen worden uitgenodigd voor de volgende sollicitatieronde.

Reageren voor: 15/09/2021
Solliciteren

Contactpersoon: Roger Szmulewicz

Stuur uw cv, motivatiebrief en een recente foto naar roger@gallery51.com met vermelding ‘Sollicitatie Logistiek en Administratief medewerker’ in het onderwerp.

Deadline: 15 september 2021.

De kandidaten van wie het profiel en de vaardigheden het meest aansluiten bij de vereisten, zullen worden uitgenodigd voor de volgende sollicitatieronde.

Reageren voor: 15/09/2021
Categorie
Onthaal en administratie
Type
Vast
Tewerkstelling
Voltijds
Regio
Antwerpen