Organisatie

Sporty vzw

Sporty organiseert sportieve en creatieve “kwali-tijd” voor jongeren tussen 3 en 16 jaar. Samen met onze zorgvuldig opgeleide monitoren zorgen wij al 35 jaar voor de veilige en betrouwbare organisatie van kampen, themadagen en wekelijkse sportactiviteiten. We laten zo meer dan 10 000 jongeren per jaar een coole tijd beleven/ontdekken en nieuwe vrienden maken.

Sporty is een erkende sport-en jeugdvereniging door de stad Leuven. In onze vereniging is iedereen welkom die wil komen sporten, spelen, leren, ontdekken, creatief bezig zijn, … .

Ervaren, pedagogisch geschoolde lesgevers, kleine lesgroepjes, alle sportmateriaal voorhanden en differentiatie per niveau. Dat zijn de bouwstenen van al onze activiteiten.

Functieomschrijving

Tijdens het schooljaar organiseren we zwemlessen voor kleuters en kinderen van de lagere school, op verschillende niveaus. Voor deze lessen zoeken we lesgevers die zich op wekelijkse basis willen engageren om de kinderen een onvergetelijk leuke “kwali-tijd” in het zwembad te laten beleven. Jouw taak bestaat vooral uit het geven van elementaire zwemlessen in kleine groepen.

Profiel

Ben jij minimum 18 jaar en heb jij een hart voor kleuters en/of kinderen van de lagere school? Voel jij je (letterlijk) als een vis in het water? Gaan jouw enthousiasme en verantwoordelijkheidsgevoel hand in hand en hou je ervan om aan de slag te gaan met jouw eigen groepje? Kan je je bovendien vrijmaken op maandag, dinsdag, donderdag of vrijdag vanaf 17u en/of op zaterdagnamiddag en/of avond?

Check, check, dubbel check? Druk/klik dan snel op ‘solliciteren’ ;-)

Nog geen 18 jaar, maar wel gemotiveerd? Vanaf 16 jaar kan je onze monitorenopleiding volgen en stage lopen binnen onze zwemschool, waar je betaald voor wordt. Meer info hierover vind je op:

https://www.sportyvzw.be/monit...

Aanbod

Als zwemlesgever krijg je de verantwoordelijkheid over jouw eigen groep kinderen. Je komt terecht in een sportieve en creatieve werksfeer, waar ruimte is voor eigen inbreng. Inzet en engagement zijn twee pijlers die we bij Sporty hoog in het vaandel dragen, waar we dan ook graag extra voor belonen a.d.h.v. ons uniek verloningssysteem. Buiten een correcte vrijwilligersvergoeding (tussen € 13,00 en € 25,00 per uur), is dit ook nog eens een mooie aanvulling op jouw CV.

De tewerkstelling is mogelijk in:

- Kessel-Lo

- Wilsele

Solliciteren

Mail naar monitoren@sportyvzw.be of registreer je op onze website

Reageren voor: 31/08/2023
Solliciteren

Mail naar monitoren@sportyvzw.be of registreer je op onze website

Reageren voor: 31/08/2023
Categorie
Andere
Type
Vrijwilligerwerk
Tewerkstelling
Deeltijds
Regio
Vlaams-Brabant