Organisatie

Sporty vzw

Sporty organiseert sportieve en creatieve “kwali-tijd” voor jongeren tussen 3 en 16 jaar. Samen met onze zorgvuldig opgeleide monitoren zorgen wij al 35 jaar voor de veilige en betrouwbare organisatie van kampen, themadagen en wekelijkse sportactiviteiten. We laten zo meer dan 10 000 jongeren per jaar een coole tijd beleven/ontdekken en nieuwe vrienden maken.

Sporty is een erkende sport-en jeugdvereniging door de stad Leuven. In onze vereniging is iedereen welkom die wil komen sporten, spelen, leren, ontdekken, creatief bezig zijn, … .

Ervaren, pedagogisch geschoolde lesgevers, kleine lesgroepjes, alle sportmateriaal voorhanden en differentiatie per niveau. Dat zijn de bouwstenen van al onze activiteiten.

Functieomschrijving

Tijdens het schooljaar werken we met verschillende scholen samen om een gevarieerd aanbod van naschoolse activiteiten te kunnen aanbieden. Dit gaat van bouwen met LEGO ® en Clics tot veilig leren fietsen en van sport tot techniek en wetenschap. Voor deze activiteiten zoeken we lesgevers die zich willen inzetten om kinderen en jongeren een onvergetelijk leuke “kwali-tijd” na school te laten beleven.

Profiel

Ben jij minimum 18 jaar en heb jij een hart voor kleuters en/of kinderen van de lagere school? Voel jij je helemaal in je nopjes als je creatief en/of sportief aan de slag kan gaan?

Gaan jouw enthousiasme en verantwoordelijkheidsgevoel hand in hand en hou je ervan om aan de slag te gaan met jouw eigen groepje? Kan je je bovendien vrijmaken op maandag, dinsdag, donderdag of vrijdag rond 16u en/of op woensdag rond de middag?

Check, check, dubbel check? Druk/klik dan snel op ‘solliciteren’ ;-)

Aanbod

Als lesgever krijg je de verantwoordelijkheid over jouw eigen groep kinderen. Je komt terecht in een sportieve en creatieve werksfeer, waar ruimte is voor eigen inbreng. Inzet en engagement zijn twee pijlers die we bij Sporty hoog in het vaandel dragen, waar we dan ook graag extra voor belonen a.d.h.v. ons uniek verloningssysteem. Buiten een correcte vrijwilligersvergoeding (tussen € 15,00 en € 30,00 per uur), is dit ook nog eens een mooie aanvulling op jouw CV.

De tewerkstelling is mogelijk in:
- Leuven

- Heverlee

- Kessel-Lo

- Wilsele

- Pellenberg

- Linden

- Lubbeek

- Oud-Heverlee

- Boutersem

- Herent

- Veltem-Beisem

Categorie
Andere
Type
Vrijwilligerwerk
Tewerkstelling
Deeltijds
Regio
Vlaams-Brabant