Organisatie

JoMus vzw I musicalschool en vakantiekampen

Hallo! Wij zijn JoMus vzw, een kunsteducatieve jeugdorganisatie, erkend door de Vlaamse overheid. Tijdens de schoolvakanties organiseren wij musical- en wetenschapskampen op zeven locaties in Vlaanderen en Brussel. Daarnaast hebben we twee musical AcadeMy’s waar we wekelijks lesgeven aan kinderen en tieners. We werken altijd in kleine, gemoedelijke leeftijdsgroepen zodat de kinderen optimaal kunnen spelen, leren en groeien.

Functieomschrijving

Wij zijn voortdurend op zoek en altijd benieuwd naar nieuwe, plezante en interessante profielen om ons leerkrachten- en animatorenteam uit te breiden. Ben jij gebeten door het jeugdwerk? Heb je ervaring met of affiniteit met één of meerdere musicaldisciplines (zang, dans, theater)? Haal je voldoening uit het maken van een verrassend draaiboek met lesjes en kan je je kennis of ervaring op een speelse manier overbrengen op jonge kinderen? Check!

Profiel

Jouw talenten
Je bent lief en zorgzaam, spontaan en communicatief
Je hebt pedagogische skills en kan je knowhow op een educatieve manier overbrengen
Je kan kinderen inspireren
Je bent een geboren entertainer en zit vol energie
Je hebt affiniteit met één of meerdere musicaldisciplines
Je hebt een groot verantwoordelijkheidsgevoel
Je bent ordelijk en stipt
Je bent flexibel en stressbestendig
Je bent een teamplayer

Aanbod

Je komt terecht in een jong, enthousiast team in een familiale sfeer. Je krijgt de kans om uit te blinken in je talenten en om hier verder in te groeien. Je krijgt een aantrekkelijke verloning.

Kamplocaties: Mechelen / Kapelle-op-den-Bos / Zulte / Belsele / Brussel / Tongeren

Categorie
Artistiek
Type
Tijdelijk
Tewerkstelling
Deeltijds
Regio
Brussels Hoofdstedelijk Gewest