Deeltijds Tijdelijk


Organisatie
Kunstenpunt
Kunstenpunt ondersteunt het professionele kunsten- en muziekveld (klassieke muziek in het bijzonder, maar breed beschouwd). Niet door subsidies vrij te maken, maar door in te zetten op onderzoek en ontwikkeling, praktijkondersteuning, promotie en beeldvorming van de kunsten uit Vlaanderen en Brussel, en door op te treden als platform voor ontmoeting en uitwisseling tussen professionals, ook internationaal. Lees hier alles wat we doen of lees hier het jaarverslag 2018.
Kunstenpunt-medewerkers werken erg zelfstandig, maar in een duidelijk kader. Beslissingen worden gemaakt daar waar de expertise zit, en zo weinig mogelijk top-down. Onze organisatie hecht belang aan het bevorderen van gelijke kansen. Kwaliteiten van mensen primeren op leeftijd, gender, afkomst, handicap of nationaliteit. Mensen met een actieve kunstenpraktijk worden bovendien gestimuleerd om te solliciteren.
Functie
Heb je zin om mee te werken aan de lancering van de nieuwe kunsten.be, dé referentiesite voor kunstenaars en andere kunstprofessionals in Vlaanderen en Brussel?

We zoeken een tijdelijke medewerker (v/m/x) die zich vanaf midden december minstens 10 volledige dagen wil toeleggen op de invoer van inhouden en beelden in de nieuwe CMS.
Profiel
Je werkt zorgvuldig, snel, en ervaring met Wordpress of een andere CMS is welkom.
Aanbod
- een fijne werkplek vlakbij het Centraal Station
- een verloning en transportkosten
- flexibele werkuren
Solliciteren
Contactpersoon: Michael Lombarts
Reageren voor: 09/12/2019

Stuur een mail naar michael@kunsten.be indien je interesse hebt.