Deeltijds Vrijwilligerswerk


Organisatie
Stadstriënnale vzw
Stadstriënnale vzw heeft als doel om de drie jaar een multidisciplinair kunstenfestival op touw te zetten in Hasselt (met uitbreiding naar partnerstad Genk), om bezoekers via kunst op een andere manier naar hun leefwereld te laten kijken. Deze editie heeft als thema SCREEN-IT. We kijken naar hoe onze hedendaagse 'schermcultuur' de manier waarop we kunst produceren beïnvloedt, presenteren of consumeren. Naast een selectie van zowel gerenommeerde als jonge kunstenaars, is er een groot rondprogramma. Kortom: alle hulp is welkom!
Functie
Vrijwilligers zijn onmisbaar om een festival mee op poten te zetten en vlot te laten verlopen. Bij Stadstriënnale vzw zijn we op zoek naar kunstminnende manusjes-van-alles. Maar vooral meisjes en jongens, dames en heren, met veel goesting!
Profiel
Hospitality, social media, art mediation… waar je jouw tanden maar kan inzetten! Je hebt zin om bij te dragen tot het welslagen van dit kunstenfestival SCREEN-IT. Wij zijn flexibel. Jij kan ons dus helpen van op onze bureau, van achter de computer, of… op de tentoonstellingslocatie zelf, op de plek en tijd van een evenement (workshop, lezing, nocturne, enz.) of wat dan ook.
Aanbod
Deel uitmaken van ons dynamisch team! Natuurlijk telt dit avontuur ook als ervaring op jouw CV. En ontvang je bovendien een vrijwilligersovereenkomst mét vrijwilligersvergoeding.
Solliciteren
Contactpersoon: Hanne Jakubiak
Reageren voor: 31/12/2019

Interesse? Mail naar hanne@stadstriennale.be of bel: +32 497 30 13 38