Profiel

Hospitality, social media, art mediation… waar je jouw tanden maar kan inzetten! Je hebt zin om bij te dragen tot het welslagen van dit kunstenfestival SCREEN-IT. Wij zijn flexibel. Jij kan ons dus helpen van op onze bureau, van achter de computer, of… op de tentoonstellingslocatie zelf, op de plek en tijd van een evenement (workshop, lezing, nocturne, enz.) of wat dan ook.

Organisatie

Stadstriënnale vzw
Stadstriënnale vzw heeft als doel om de drie jaar een multidisciplinair kunstenfestival op touw te zetten in Hasselt (met uitbreiding naar partnerstad Genk), om bezoekers via kunst op een andere manier naar hun leefwereld te laten kijken. Deze editie heeft als thema SCREEN-IT. We kijken naar hoe onze hedendaagse 'schermcultuur' de manier waarop we kunst produceren beïnvloedt, presenteren of consumeren. Naast een selectie van zowel gerenommeerde als jonge kunstenaars, is er een groot rondprogramma. Kortom: alle hulp is welkom!

Aanbod

Deel uitmaken van ons dynamisch team! Natuurlijk telt dit avontuur ook als ervaring op jouw CV. En ontvang je bovendien een vrijwilligersovereenkomst mét vrijwilligersvergoeding.

Functieomschrijving

Vrijwilligers zijn onmisbaar om een festival mee op poten te zetten en vlot te laten verlopen. Bij Stadstriënnale vzw zijn we op zoek naar kunstminnende manusjes-van-alles. Maar vooral meisjes en jongens, dames en heren, met veel goesting!
Categorie
Marketing & communicatie
Type
Vrijwilligerwerk
Tewerkstelling
Deeltijds
Regio
Limburg