Deeltijds Tijdelijk


Organisatie
Vlaamse Gemeenschapscommissie
Het Centrum voor Ambulante Revalidatie (CAR) ‘De Poolster’ is een instelling van de VGC, gelegen in het noordwesten van Brussel. Het richt zich naar kinderen die het Nederlandstalig onderwijs volgen of zullen volgen.
Het centrum onderzoekt en behandelt kinderen met uiteenlopende leer- en ontwikkelingsstoornissen. Ook kinderen en volwassenen met een gehoorverlies kunnen bij het team terecht voor onderzoek en therapie.
Functie
Als kinesitherapeut doe je aan psychomotorische diagnostiek en behandel je kinderen met gehoor-, leer- of ontwikkelingsproblemen. Je werkt in een multidisciplinair team, samen met andere paramedici en medici.
Profiel
Je hebt een diploma kinesitherapie van het hoger onderwijs van het lange type (master, licentiaat) of een diploma kinesitherapie behaald in het hoger onderwijs van het korte type.
Aanbod
- Een deeltijds (80% of 4/5de tewerkstelling) contract van bepaalde duur met ingang vanaf 15 mei (bij voorkeur) tot en met 31 december 2019.
- Loonschaal A111 of B111 overeenkomstig je diploma
- Een mooi loonpakket in overeenstemming met je niveau, 35 vakantiedagen op jaarbasis, maaltijdcheques, gratis woon-werkverkeer (ook MIVB-abonnement), een hospitalisatieverzekering en ruime vormingsmogelijkheden.
Solliciteren
Contactpersoon: Wendy Vandervelde
Reageren voor: 24/04/2019

Stel je kandidaat en stuur ons je cv, motivatiebrief en een kopie van je hoogst behaalde diploma, ten laatste op 24 april 2019. Dat kan: - per post: Vlaamse Gemeenschapscommissie, Directie Personeel en HRM, Wendy Vandervelde, Emile Jacqmainlaan 135, 1000 Brussel - of via e-mail: jobs.vgc@vgc.be, met als onderwerp ‘Kinesitherapeut’ De selectiegesprekken zijn gepland in de week van 29 april 2019 in het CAR DE Poolster, Groot-Bijgaardenstraat 430, 1082 Sint-Agatha-Berchem. Als je geselecteerd wordt voor het gesprek, krijg je nog een