Voltijds Vast


Organisatie
Smart Media Agency
Smart Media Agency is een mediabedrijf die specifieke krantenbijlagen ontwikkelt, produceert en publiceert. Die worden verspreid via toonaangevende magazines en dagbladen als Knack, Gazet Van Antwerpen, Le VIF en Het Nieuwsblad.

Smart Media wordt gekenmerkt door een prestatiegerichte bedrijfscultuur, waarbij wij alles doen om invloedrijk te zijn op de door ons geselecteerde markten. Smart Media heeft als doelstelling in korte tijd één van de leidende spelers in deze snelgroeiende branche te worden. Wij zijn op dit moment vertegenwoordigd in Zweden, Noorwegen, Nederland, Zwitserland, Duitsland en België.
Functie
Je maakt je eigen bijlage, van begin tot eind waarbij je topadvertenties boekt. Jij werkt heel nauw samen met twee journalisten die voor jou de artikelen schrijven. Jij keurt goed en zorgt ook voor een geweldig interview met een BV, dat opnieuw geschreven wordt door één van onze journalisten. Jij bent verantwoordelijk voor onderzoek naar potentiële klanten, inhoud, productie, deadlines en budget. Kortom, een duizendpoot, een manager. Om succes te behalen zul je gestructureerd, strategisch en doelgericht moeten werken.
Profiel
Er staat geen maat op jou. Als je met vrienden gaat fietsen, sprint je bij elke heuvel omhoog om als eerste boven te zijn. Een spelletje is pas leuk als jij wint. Maar niemand die zich hier aan ergert, want jouw fantastische persoonlijkheid zorgt ervoor dat iedereen jou leuk vindt. Daarnaast denk je sneller en strategischer dan een schaakcomputer. Voor elke uitdaging, heb jij binnen een split second een oplossing.
Aanbod
Wij bieden een fantastisch kantoor, met nog leukere collega’s en onbegrensde mogelijkheden om de leukste baan te hebben die je je kan voorstellen. Grenzen stel je bij ons zelf en als je de kansen pakt die wij je bieden, kun je in korte tijd doorgroeien naar een leidinggevende rol. Jij bent je eigen limiet.
Solliciteren
Contactpersoon: Yannick Depré
Reageren voor: 23/02/2018

E-mail naar vacature.be@smartmediaagency.be Telefonisch contact opnemen met Christian Nikuna Pemba 03 289 19 40