Organisatie

jongDOEK

Jongdoek is de jongeren organisatie van opendoek;, het steunpunt voor theater in de vrijetijd. We organiseren evenementen, workshops en zijn het aanspreekpunt voor jongeren van 13 tot 30 jaar.

Functieomschrijving

Jongdoek bied in samenwerking met Jint en Erasmus+ de mogelijkheid tot het verkrijgen van 10 000 euro aan subsidies voor jou project. Daarnaast is er ook nog begeleiding / coaching budget. Schrijf je subsidie aanvraag begeleid door professionals.

Profiel

Ben jij een theatermaker tussen 18 en 30 jaar? Heb je een idee dat al jaren in je achterhoofd speelt? Of staat het nog net in kinderschoenen? Schrijf je nu in voor het schrijftraject van JINT en maak kans op tot 10 000 euro aan subsidie, en budget voor coaching.

Aanbod


Wij helpen jou op weg met het schrijven van een subsidiedossier voor Erasmus+. Wil je een project realiseren met een solidariteit/ maatschappelijk aspect? Dit kan zich uiten in werkwijze/doelgroep als de thematiek van het project of voorstelling. JINT verzorgt de subsidies en JongDOEK helpt met speelkansen, met coaching en begeleidt jullie van de aanvraag tot de première.


Kom naar het algemeen infomoment voor alle geïnteresseerde op 17 April.

Circuscentrum - Dok-Noord 4F, 9000 Gent

Belangrijke data

17 APRIL :INTRODAG voor alle geïnteresseerde

20 APRIL: 1STE SCHRIJFDAG onder begeleiding

27 EN 28 APRIL: SCHRIJF en NETWERK WEEKEND voor jonge makers. Bespreek je project met andere jonge makers. Informeel netwerk weekend.

Categorie
Artistiek
Type
Vrijwilligerwerk
Tewerkstelling
Deeltijds
Regio
Andere