Profiel

Jouw profiel


  • De abdij van Herkenrode is een gewaardeerd cultuurhistorisch monument dat mensen met een passie voor erfgoed aantrekt. Ook jij weet de charme van ons onroerend erfgoed te waarderen en deelt deze interesse met onze bezoekers.
  • We hebben een hart voor kinderen en gezinnen. Jij deelt dit enthousiasme en weet je op een kind- en gezinsvriendelijke manier open te stellen.
  • Je hebt op z’n minst voeling met de streek, en weet andere mensen wegwijs te maken naar interessante locaties.
  • Je bent minstens 18 jaar oud.
  • Je werkt nauwgezet, zelfstandig en gedisciplineerd. Je kunt bij afwezigheid van een collega of leidinggevende de situatie goed analyseren en gepast handelen.
  • Je bent een enthousiast en hulpvaardig persoon die graag in contact komt met klanten.
  • Je deinst er niet voor terug de handen uit de mouwen te steken.

Organisatie

Herita vzw

In de vruchtbare Demervallei nabij Hasselt stichtte Gerard I van Loon in de 12de eeuw een vrouwenabdij, de abdij van Herkenrode, die al snel bij de orde van Cîteaux zou worden ingelijfd.

Tot op vandaag vind je op de abdijsite Herkenrode de verblijven van de zusters, de schuren waar de voorraden werden opgeslagen, kruidentuinen en molens..

Als jobstudent ben je als suppoost verantwoordelijk tijdens de pop-up openstelling van de Abdissenresidentie (het ‘witte gebouw’) met illustraties van Clavis.

Aanbod

We nodigen je dan uit in de abdijsite van Herkenrode voor een kort kennismakingsgesprek en briefing rond de openstelling.


Vermeld in je kandidatuur ook duidelijk in welke maand(en) je beschikbaar bent (juli en/of augustus).


www.herita.be

Functieomschrijving

Je takenpakket


je houdt toezicht tijdens de openstelling. Tijdens je functie is het belangrijk dat je voortdurend erg alert blijft en er op let dat het bezoekersreglement gerespecteerd wordt i.f.v. mogelijke diefstal, beschadiging, wangedrag.


Het doelpubliek voor deze pop-up zijn kinderen van 4 tot 9 jaar.


De tentoonstelling loopt van 7 juli tot en met 31 augustus 2021 en wordt dagelijkse opengesteld, zonder reservatie en gratis.


Deze functie omvat week- en weekendwerk. Je werkt 5 dagen van 10.30u tot 16.00u en wisselt af met collega jobstudenten.

Categorie
Andere
Type
Tijdelijk
Tewerkstelling
Deeltijds
Regio
Antwerpen