Organisatie

B-architecten

B-architecten is al 25 jaar een vaste waarde in de architectuurwereld. Het ontwerpbureau zette zich op de kaart met bekende ontwerpen zoals dat voor de Brusselse Beursschouwburg, Muntpunt en De Grote Post in Oostende. Sindsdien groeide B-architecten uit tot een kantoor met drie divisies (B-architecten, B-bis & B-city) en vestigingen in Antwerpen en Brussel, waar een jong en divers team van meer dan 80 medewerkers uiteenlopende projecten ontwerpt, van deurklink tot stadswijk.

Functieomschrijving

Hou je van mensen? Heb je een sterk ontwikkeld empathisch vermogen en een getraind EQ? Lees dan verder, want B is op zoek naar een personeelsverantwoordelijke. Je bent verantwoordelijk voor de administratief bedienden en architecten binnen ons kantoor en zal voortbouwen aan een werkomgeving waarin medewerkers zich gewaardeerd en ondersteund voelen.

Bij B kom je terecht in een jong, groeiend, en vooral heel hecht team. Je zal heel wat persoonlijk contact hebben met je collega’s tijdens het vervullen van een breed en uitdagend HR-takenpakket, waaronder:

- Bestaande personeelsbeleid verder uitbouwen en optimaliseren

- Meewerken op vlak van rekrutering, follow-up na aanwervingen en peer reviews

- Administratieve opvolging van prestaties en afwezigheden

- Loonverwerking en personeelsdossiers up-to-date houden

- Mee organiseren van interne en externe opleidingen

- Mee organiseren van teamactiviteiten - een vaste waarde in ons kantoor en wat ons betreft een must om ook naast onze dagelijkse taken een hechte band met elkaar te creëren en onderhouden

Profiel

Een minimum aan ervaring is geen vereiste. Waar het bij ons om draait is jouw zin en gedrevenheid om erin te vliegen en een bijdrage te leveren aan het welzijn van ons team. Je vindt jezelf terug in volgende zaken:

- Teamgericht, empathisch, discreet, communicatief

- Ondernemend, hands-on, verantwoordelijkheid opnemen

- Cijfermatig sterk, kennis van Excel / Google sheets

- Een interesse in, of een juridische achtergrond hebben, kan een voordeel zijn

- Een zekere achtergrond of interesse hebben in sociale wetgeving is een plus. We worden hierin extra ondersteund door een ervaren partner

Talenkennis: Nederlands en Engels, kennis van het Frans is een plus.

Aanbod

Wij zijn geen traditioneel architectenbureau, maar we streven er ook niet naar dat te zijn.

Jouw verloning valt onder de voorwaarden die gelden voor onze bedienden. Je wordt vergoed volgens een eerlijk en transparant systeem waar je als HR-verantwoordelijke zelf aan zal kunnen meebouwen. Daarnaast bieden we je een gsm met bijbehorend abonnement, een hospitalisatieverzekering, maaltijdcheques, een forfaitaire onkostenvergoeding en maar liefst 35 vakantiedagen. Vanuit duurzaamheidsoverwegingen bieden we geen bedrijfswagen aan, maar we beschikken wel over tal van groene vervoersmiddelen. Daarnaast werken we bij B met een applicatie waarmee je alle professioneel verkeer meteen zelf kan inboeken - en dat op onze kosten.

Naast het beloofde competitieve salaris, de flexibele werkuren en de horizontale werkomgeving waar autonomie centraal staat, vinden wij welzijn even belangrijk als welvaart. Daarom hechten we veel belang aan het evenwicht tussen werk en privé en hebben we door de jaren heen een rijke traditie van goed uitgebouwde teamactiviteiten gecreëerd, zoals een dagelijkse gezonde lunch voor alle medewerkers, snacks, verfrissende ijsjes of comfort food afhankelijk van het weer, pilateslessen op woensdag en het maandelijkse B-café, waar we externe sprekers uitnodigen om een lezing te geven. Elk jaar maken we een daguitstap naar B-projecten in de uitvoeringsfase en in de maand september gaan we altijd twee dagen op ontspannende verplaatsing. We beginnen onze vakanties traditioneel met een gezellig kerstdiner en een zomer-BBQ op de binnenplaats van ons B-kantoor.

Categorie
Andere
Type
Vast
Tewerkstelling
80% - 100%
Regio
Antwerpen