Organisatie

KUNNIG vzw

KUNNIG is een Antwerps maatwerkbedrijf en staat voor sociaal-economisch en duurzaam ondernemen.

We bieden duurzame tewerkstellingskansen aan mensen met een afstand tot de arbeidsmarkt. Er zijn verschillende oorzaken voor die afstand, bijvoorbeeld: personen met een arbeidshandicap of psychosociale kwetsbaarheid, medewerkers met een lage scholingsgraad of mensen die na geruime tijd terug in het arbeidscircuit willen treden.

Met onze logistieke ondersteuning bieden we meerwaarde aan lokale ondernemingen, zowel in onze eigen ateliers of ter plaatse bij klanten. We hebben onder andere een afdeling verpakking, een eigen textielatelier en een schrijnwerkerij.

Functieomschrijving

Je hebt een HR-opleiding of eerste werkervaring achter de rug? Of je bent een doorwinterde HR-professional die graag eens van de uitdagingen in een maatwerkbedrijf proeft? Ben je daarnaast ook graag met verschillende opdrachten tegelijk bezig? Dan is deze vacature iets voor A.

Profiel

  • Jij leert snel bij en hebt zin om ons HR-team op verschillende vlakken (W&S, VTO & payroll) te ondersteunen.
  • Administratief zet je steeds de puntjes op de i. Je blijft rustig bij een volle mailbox en volgt deadlines nauwkeurig op.
  • Je hebt een zeer goede kennis van MS Office (Word, Excel, Outlook, Sharepoint).
  • Je krijgt energie van een omgeving waarin je structuur moet aanbrengen in je werk en je anderzijds regelmatig verrast wordt door onvoorziene situaties.
  • Je volgde een HR-opleiding of hebt een eerste werkervaring in HR op je cv staan.

Aanbod

  • Je werkt in een organisatie met economische én maatschappelijke meerwaarde.
  • Je krijgt de kans om jezelf te ontwikkelen en te groeien. We ondersteunen je hierin door opleiding, coaching en training op de werkvloer aan te bieden.
  • Een voltijds contract van bepaalde duur tot eind 2023.
  • We zijn een bedrijf met +/-290 medewerkers, voornamelijk arbeiders en +/-50 bedienden. Je zal werken met Connect (Acerta) en Protime tijdsregistratie.

We voeren een gelijke kansenbeleid. We werven aan op basis van competenties en talenten. We stimuleren diversiteit en hechten veel belang aan een inclusieve werkomgeving met gelijke kansen - ongeacht gender, functiebeperking, afkomst, ... Wij moedigen mensen met een diverse achtergrond aan om te solliciteren.

Categorie
Personeelsadministratie
Type
Tijdelijk
Tewerkstelling
Voltijds
Regio
Antwerpen