Profiel

Uitstekende communicatievaardigheden:
Je kan je vlot uitdrukken in het Nederlands en het Frans, zowel mondeling als schriftelijk.
Je kan problemen, klantenwensen en complexe, technische oplossingen communiceren en vertalen naar eindgebruikers en een productteam.
Oplossingsgericht:
Je hebt een klant- en oplossingsgerichte attitude.
Je bent in staat vlug in te schatten welke problemen je zelf kunt oplossen en welke je doorgeeft aan je gespecialiseerde collega’s.
Zelfsturing:
Je kan zelfstandig zonder veel supervisie werken en behoudt het overzicht.
Je kan situaties en risico’s goed inschatten en volgt plichtsbewust de afgesproken procedures en processen.
Team player:
Je kan samenwerken met collega’s met verschillende profielen.
Je bent vlot aanspreekbaar, zowel online als offline.
Je deelt je ervaringen met je collega's binnen het team.
Openstaan voor (informatie)technologie:
Je hebt een gezonde interesse in technologie, informatica en digitale producten.
Je hebt al eens gehoord van XML, JSON, REST of bent bereid om daar meer over bij te leren.
Je kan of leert werken met de moderne B2B en B2C communicatiemiddelen.
Je krijgt energie van een werking met een hoge hartslag en kan goed om met verandering.
Je hebt voeling met de vrijetijds- en cultuursector.
Je hebt minstens een diploma hoger secundair onderwijs, eerdere ervaringen in een service desk/helpdesk functie zijn mooi meegenomen. We zoeken iemand met veel goesting, eerder dan massa’s diploma’s.
Een IBO-opleiding behoort tot de mogelijkheden

Organisatie

Publiq vzw
publiq is een jonge, geëngageerde en groeiende organisatie in het hart van Brussel. Als social profit dienstverlener zetten we in op vrijetijdscommunicatie, participatie en cultuureducatie. Je kent ons van UiTinVlaanderen, Vlieg, BILL, UiTPAS, Cultuurkuur en recent ook als initiatiefnemer van de museumpas. publiq verbindt mensen met vrijetijdsactiviteiten en met elkaar door ervoor te zorgen dat ze elkaar vinden. publiq wil een samenleving waar vrije tijd leidt tot ontmoeting, initiatief en gedeelde beleving, zodat elk individu kan en wil deel uitmaken van een publiek.

Aanbod

Een voltijds contract van onbepaalde duur.

Werk bij een jonge, dynamische organisatie in hartje Brussel (Kanaal/Dansaert). Marktconform loon in overeenstemming met je ervaring en competenties, maaltijdcheques, groepsverzekering, hospitalisatieverzekering, interessante verlofregeling en gratis woonwerkverkeer met openbaar vervoer.

Functieomschrijving

Als helpdeskmedewerker ben je het eerste contactpunt (telefonisch en per mail) voor organisaties en personen die gebruik maken van onze diverse diensten. Hierbij zorg je ervoor dat de band met degene die contact opnemen met publiq versterkt wordt door hen een empathisch en bruikbaar antwoord te geven. Je komt in contact met verschillende soorten gebruikers : grote en kleine organisaties die promotie willen maken voor hun activiteiten; steden en gemeenten; musea en hun bezoekers; maar ook bezoekers van onze websites. Je kan hen elk te woord staan op hun niveau.

Om een bruikbaar antwoord te geven, zoek je actief naar oplossingen. Je overlegt met collega’s over de best mogelijke oplossingen en geeft je collega’s input over vragen die leven. Je omschrijft technische bugs en fouten volledig en efficiënt zodat collega’s er mee aan de slag kunnen.

Je opdrachten omvatten o.m.:
Je staat in voor een kwaliteitsvolle service naar en de tevredenheid van onze gebruikers.
Je beantwoordt een ruim spectrum aan vragen van uiteenlopende gebruikers over verschillende van onze projecten en platformen, zoals UiTdatabank, UiTPAS, publicatie op UiTin-kanalen, Cultuurkuur.be & museumpas.
Voor museumpas help je ook franstalige klanten verder.
Je logt en volgt de vragen verder op via een centraal helpdesksysteem (Zendesk).
Je documenteert, reproduceert en vat problemen hierbij zo samen dat het technische team het probleem of de verbetering begrijpt.
Je zoekt in overleg met collega’s actief naar oplossingen en vertaalt technische informatie op zodanige manier dat de eindgebruiker je begrijpt.
In geval van ernstige problemen volg je nauwgezet de afgesproken procedures en ga je doortastend te werk om zo snel mogelijk een kwaliteitsvolle oplossing te vinden voor onze klanten. Je neemt deel aan initiatieven die deze procedures steeds verder op punt zetten.

Categorie
ICT & internet
Type
Vast
Tewerkstelling
Voltijds
Regio
Brussels Hoofdstedelijk Gewest