Voltijds Vast


Organisatie
publiq vzw
Zin om data driven marketing in de vrijetijdssector mee vorm te geven? Het event management platform van publiq is een referentie in België op het gebied van vrijetijdscommunicatie. publiq faciliteert het publieke vrijetijdsleven door ervoor te zorgen dat mensen en activiteiten elkaar vinden. We zijn bruggenbouwers, we bieden technische tools en marketing advies om alle segmenten van de bevolking in het vrijetijdsleven te betrekken. Je kent ons van UiTinVlaanderen, Vlieg, UiTPAS en sinds kort ook Museumpas. Met de nieuwste technologieën, smart data-analyses en scherpe gebruikersprofielen worden aanbod en publiek op elkaar afgestemd. Onze teamleden zijn gedreven experts in hun vakgebied, die met nieuwe projecten de innovatieve marketingprogramma’s op ons platform nog effectiever willen maken. Om deze droom waar te maken zijn we op zoek naar een Front-end developer.
Functie
Als front-end developer bouw je mee aan onze digitale applicaties in Angular (zoals UiTdatabank.be) of Drupal (zoals UiTinVlaanderen.be). Je ontwikkelt koppelingen tussen onze diverse backends (zoals onze gloednieuwe Search API via Elastic Search) en denkt mobile first (een UiTPAS-puntje sparen via je smartphone wordt dankzij jou een vlotte swipe).
Je werkt nauw samen met de product- of project manager, de UX-expert, externe leveranciers en met de technical lead, je coach. Je wordt betrokken bij het ganse proces, van design-meetings, analyse, uitvoering en oplevering tot de operationele fase.
Profiel
✓ Een sterke kennis van HTML5 / CSS3 (SASS) / Javascript
✓ Ervaring in een frontend framework (Angular, React of Vue)
✓ Kennis rond andere gangbare tools en frameworks zoals GIT, Grunt, NPM, Twig, ionic, ...
✓ Een mobile first approach
Bonuspunten
✓ Ervaring met PHP of Python
✓ Ervaring met D3.js of chart.js
✓ Kan je een coachende rol opnemen voor andere developers, project of product managers dan willen we je graag dat forum bieden.

✓ Je bent een teamspeler
✓ Je bent flexibel genoeg om ook te werken als hands-on developer in een agile omgeving. Pair programming en QA zijn werkwijzen waar je alleen maar kan van leren.
✓ Je omarmt de DEVOPS-filosofie
✓ Een jonge en dynamische omgeving in hartje Brussel is je ding
✓ Je wil constant bijleren via online en offline opleidingen, of alle kansen die publiq je hieromtrent biedt
✓ Je wil graag conferenties bijwonen in je domein en bent constant op zoek naar nieuwe inzichten en design patterns
✓ Je werkt proactief en bent overtuigend
✓ Je hebt vooral veel goesting om de vrijetijdsbeleving van de toekomst mee vorm te geven
Aanbod
✓ Een voltijds contract van onbepaalde duur
✓ We weten wat iemand met jouw ervaring, kennis en ambitie waard is dus stellen we een mooie verloning samen
✓ Thuiswerk / remote werk mogelijk
✓ Maaltijdcheques, groepsverzekering, hospitalisatieverzekering, interessante verlofregeling (32 dagen + sluiting tussen Kerst en Nieuwjaar)
✓ Gratis woon-werkverkeer met openbaar vervoer en een bedrijfsfiets
✓ Je werkt bij een jonge, dynamische organisatie in hartje Brussel (Kanaal/Dansaert)
Solliciteren
Contactpersoon: Sven Houtmeyers
Reageren voor: 28/02/2019

Wil jij meewerken aan onze komende generatie succesproducten? Laat iets weten via e-mail en we nodigen je uit voor een kort gesprek. Stuur je cv met motivatiebrief naar sven@publiq.be met in het onderwerp de vermelding 'Front-end Developer'.