Organisatie

Muziek in Huis

Bij Muziek in Huis bieden we muzieklessen en pianolessen aan voor kinderen en volwassenen vanaf 4 jaar. Zo kunnen kleuters vanaf 4 jaar starten met lessen muziekinitiatie. Vanaf 6 jaar kunnen ze dan doorstromen naar een individueel of duotraject binnen onze pianolessen. Elke muzikant wordt ondersteund en begeleid door ervaren docenten die een open en positieve leercontext beogen.

Voor scholen en organisaties met als doelgroep kleuter- en lager onderwijs werkten we een aanbod aan muzische workshops uit. Hiernaast werken we ook samen met andere organisaties zoals Muzische Workshops VZW en MuzeLIERe.

In de vakantieperiodes organiseren we muziekkampen voor kinderen van 6 t.e.m.12 jaar. Dit doen we in samenwerking met B&B Hullebrug te Itegem en Montessorischool Duffel.

Functieomschrijving

Voor onze privé muziekschool in Nijlen zijn we op zoek naar een extra pianodocent die op wekelijkse basis pianolessen kan geven aan kinderen, jongeren en volwassenen.

De lessen worden georganiseerd op woensdagnamiddag tussen 13u en 18u en zullen doorgaan in onze vernieuwde lesruimte in Nijlen.

Profiel

* Vaardig zijn op piano en dit met veel enthousiasme kunnen overbrengen op je leerlingen

* Bij voorkeur ervaring met lesgeven aan kinderen, jongeren en/of volwassenen

* Beschikken over een statuut als zelfstandige in bijberoep of freelancer

* Meerdere instrumenten spelen is een pluspunt!

Aanbod

* 5u privéles piano (uitbreiding vanaf september 2023 mogelijk)

* Je komt terecht in een jong en dynamisch team

* Eerlijke verloning via facturatie

Categorie
Vorming en onderwijs
Type
Tijdelijk
Tewerkstelling
Freelance
Regio
Antwerpen