Deeltijds Tijdelijk


Organisatie
Trias ngo
Trias verbindt wereldwijd ondernemende mensen zodat ze de kans krijgen om op eigen benen te staan. Zo geven we samen dromen kansen in 14 landen.
Functie
Vanaf september 2019 zullen er voor geïnteresseerde groepen workshops rond honing aangeboden worden. Hiervoor is Trias nog op zoek naar enkele enthousiaste lesgevers met interesse in natuurlijke producten en een hart voor internationale solidariteit.

De workshop duurt 3 uur. De deelnemers maken kennis met de wereld van honing in zowel België als Oeganda. Nadien maken we enkele honingproducten om te gebruiken in de keuken en voor je persoonlijke verzorging. Interesse om mensen te laten kennis maken met honing en de werking van Trias?

Heb je (of ken je iemand met) ervaring in het geven van workshops voor groepen? Ben je ’s avonds en occasioneel ook overdag beschikbaar? En zie je het zitten om een deel van Vlaanderen en/of Brussel te doorkruisen? Lees dan zeker verder!
Profiel
Wie zoeken we? Iemand…
- met ervaring in het bieden van workshops
- met ervaring om met een groep aan de slag te gaan
- praktisch ingesteld
- met interesse in natuurlijke producten
- die internationale solidariteit genegen is
- open om te leren over honing en over de werking van Trias

En ben je bereid om
- ook ’s avonds en in het weekend workshops te geven. De workshops kunnen zowel overdag als ’s avonds als in het weekend aangevraagd worden
- eigen vervoer te gebruiken. Let wel, niet alle plekken zijn makkelijk bereikbaar met openbaar vervoer.
- Workshops kunnen doorgaan in Vlaanderen en Brussel. Het is mogelijk om door te geven welke tijdstippen en welke locaties mogelijk zijn voor jou.
Aanbod
We voorzien:
- een praktische train-the-trainer waar we stap voor stap de inhoud van de workshop en het lesmateriaal overlopen. Deze zal plaatsvinden op zaterdag 23 maart of zaterdag 30 maart 2019.
- een billijke vergoeding voor je prestatie. Indien u zelfstandige bent, komt u zeker ook in aanmerking maar kan u ons dit omwille van praktische redenen alvast laten weten.
Solliciteren
Contactpersoon: Barbara Luypaert
Reageren voor: 24/02/2019

Stuur je motivatie naar jobs@trias.ngo . Nadien bezorgen we jou een vragenlijst waarmee we naar je verwachtingen en je ervaringen peilen. In de week van maandag 25 februari 2019 krijg je een bericht ivm je kandidaatstelling.