Organisatie

Concertgebouw Brugge vzw

Concertgebouw Brugge wil een gereputeerde wereldspeler zijn voor muziek en hedendaagse dans. Met de permanente openstelling van het gebouw en een rijke waaier aan interdisciplinaire activiteiten is het ook een plek voor literatuur, architectuur, beeldende kunst en klankkunst. Door in te zetten op creatie, creativiteit en interactie met kunstenaars in elke fase van hun loopbaan wil het Concertgebouw vernieuwende impulsen geven aan de kunsten en een verscheiden publiek raken, betrekken en helpen ontdekken. Concertgebouw Brugge geeft zo een internationale uitstraling aan de stad Brugge en aan Vlaanderen.

Naast de eigen artistieke werking stelt het Concertgebouw zijn infrastructuur ter beschikking van derden voor de organisatie van alle mogelijke evenementen. De Concertzaal (1289 plaatsen), de Kamermuziekzaal (maximaal 322 plaatsen), de diverse ontvangstruimten met panoramisch zicht op de historische binnenstad van Brugge, kortom het hele gebouw kan gebruikt worden voor de organisatie van congressen, colloquia, productpresentaties, recepties, podiumproducties.

Het Concertgebouw staat tevens in voor het beheer van en de investeringen m.b.t. het gebouw en baat het Concertgebouwcafé uit.

Functieomschrijving

Je biedt assistentie bij de dienst Financiën en Ticketing:


Dit houdt in:


  • ondersteuning bij het voeren van de boekhouding (o.a. matching inkooporders en boeken van aankoopfacturen, opmaak verkooporders en verkoopfacturen, kas- en bankverrichtingen, uitvoering betalingsopdrachten, debiteurenopvolging, liquiditeitsbegroting …)
  • Voorbereiding van fiscale aangiftes (btw, fiscale fiches bedrijfsvoorheffing buitenlandse artiesten, erelonen, roerende voorheffing auteursrechten,…)
  • assistentie bij kwartaalafsluitingen en eindejaarafsluiting
  • voorbereiding van diverse interne en externe financiële rapporteringen
  • voorbereiding en opvolging van subsidiedossiers
  • ondersteuning bij de ticket(-voor)verkoop (verwerking orders van ticketkopers, ondersteuning klantendesk)
  • algemene administratieve assistentie (mails, briefwisseling, archivering …)

Je rapporteert aan de verantwoordelijke boekhouding.

Profiel

- Je beschikt minimum over een bachelor diploma boekhouding of gelijkwaardig


- Je hebt kennis van en ervaring met boekhouding (van vzw’s).


- Je bent punctueel, nauwgezet, stressbestendig, discreet en bezit de flexibiliteit om met verschillende zaken tegelijkertijd bezig te zijn.


- Je zelfstandigheid en verantwoordelijkheidsgevoel stellen je in staat om je werk goed te organiseren in functie van prioriteiten en deadlines.


- Je kan zowel zelfstandig werken als samenwerken in een team en stelt je collegiaal op.


- Je beschikt over een sterke algemene computerkennis en je kan goed overweg met de gangbare MS-Office toepassingen (Excel, Word, PowerPoint, Sharepoint). Kennis van het ERP-pakket Microsoft Dynamics NAV is een pluspunt.


- Naast het Nederlands is een vlotte kennis van het Frans en Engels een troef.


• Je hebt een hart voor kunst en interesse in muziek en podiumkunsten.Aanbod

Een voltijds contract (38u) van onbepaalde duur


• Een dynamische, flexibele, diverse en culturele omgeving met fijne collega’s in een Vlaamse kunstinstelling in een Werelderfgoedstad in verandering


• Een open werksfeer met ruimte voor initiatief


• Een verloning volgens barema PC 304 aangevuld met extralegale voordelen


• Een degelijk interne opleiding en mogelijkheden voor externe opleidingen

Solliciteren
Reageren voor: 15/02/2022
Solliciteren
Reageren voor: 15/02/2022
Categorie
Financieel
Type
Vast
Tewerkstelling
Voltijds
Regio
West-Vlaanderen