Organisatie

SIMIM

SIMIM is de Belgische beheersvennootschap voor het beheer van de rechten van de muziekproducenten.

Tot onze meer dan 2000 leden behoren de bekende muzieklabels zoals Sony, Universal, Warner, CNR, N.E.W.S. en [PIAS], alsook de kleinere labels en artiesten die zelf hun muziek produceren.

Met meer dan 25 jaar ervaring in de boeiende muziekindustrie, zet SIMIM zich dagelijks in om de rechten van de muziekproducenten te vertegenwoordigen. Ons team staat in voor een efficiënte inning en verdeling van de vergoedingen voor het gebruik van muziek.

Functieomschrijving

- Controleren en boeken van inkomende facturen.

- Opmaken en opvolgen van uitgaande facturen.

- Inlezen van banktransacties en voorbereiden van betalingen.

- Opstellen en indienen van de maandelijkse btw-aangiftes, de jaarlijkse klantenlisting en de roerende voorheffing.

- Verwerken van algemene journaalposten alsook van de eindejaarsverrichtingen.

- Ondersteunen van de Finance Director met de voorbereiding van het jaarverslag, de jaarrekening en externe rapporteringen aan o.a. sectorfederaties, FOD-economie en de het Bestuursorgaan.

Profiel

Je bezit een bachelorsdiploma in accountancy-fiscaliteit of gelijkwaardig en hebt een eerste werkervaring achter de rug.

Je bent een teamspeler met een eigen verantwoordelijkheidszin.

Je bent leergierig zonder het resultaat uit het oog te verliezen.

Je vindt het aangenaam om actief mee te denken met de organisatie en zet mee je schouders onder het verbeteren van processen en systemen.

Vlot kunnen werken met Excel en de gehanteerde boekhoudapplicatie is voor jou een erezaak.

Je spreekt Nederlands of Frans en hebt een goede kennis van de andere taal. Een basiskennis van Engels is eveneens vereist.

Je bent nauwkeurig en grondig bij het uitvoeren van de opdrachten. Een goede organisatie en planning zullen je helpen bij het succesvol uitbouwen van deze functie.

Aanbod

Wij bieden je een voltijds contract van onbepaalde duur aan in een bedrijf dat actief is in de boeiende muziekindustrie en waar een goede teamspirit heerst alsook een fijne informele werksfeer. Je ontvangt een marktconform salaris in functie van je ervaring.

Is begrepen in het loonpakket: een groepsverzekering, een hospitalisatieverzekering, maaltijdcheques en terugbetaling van het openbaar vervoer of een fietsvergoeding.

Er geldt een telewerkregeling bij SIMIM.

Je krijgt maximale ontplooiingskansen en bij de start kan je rekenen op de gepaste begeleiding.

Categorie
Financieel
Type
Vast
Tewerkstelling
Voltijds
Regio
Vlaams-Brabant