Organisatie

Miramiro

De circuswerkplaats Miramiro organiseert op regelmatige tijdstippen verschillende presentatieactiviteiten met (inter)nationale circusartiesten. De grootste activiteit is een vierdaags circusfestival dat plaats vindt tijdens de Gentse Feesten in juli en doorgaat in de Gentse stadsrand. De voorstellingen gaan door op verschillende binnen- en buitenlocaties.

Functieomschrijving

Als stagiair/vrijwilliger bij Miramiro werk je mee in een klein team aan de productionele voorbereiding en uitvoering van het festival.

- Voorbereiding festival: contact met (inter)nationale artiesten mbt fotomateriaal, promoteksten, info over verblijf, maaltijden, technische fiches, etc.

- Gegevens artiesten en personeel ontvangen en verwerken: maaltijden, badges, taken, planningen, uurschema's, etc.

- Voorbereiding onthaal artiesten en gasten.

- Personeel: planningen opmaken, vacatures verspreiden, etc.

- Indien beschikbaar in juli 2024: laatste voorbereidingen en effectief meehelpen op het festival (19-23/07/24) als kers op de taart.

Profiel

Gemotiveerde mensen die zelfstandig en goed gestructureerd kunnen werken.

We zoeken iemand die verschillende taken tegelijk kan opvolgen en tijdig tot een goed einde kan brengen. Je beheerst de Nederlandse taal goed en aangezien we met veel internationale gezelschappen werken is kennis van de Franse en Engelse taal een groot pluspunt. Een passie voor het festivalwezen en de wereld van de kunsten is zeker een extra troef.

Aanbod

Aangezien wij een organisatie zijn met een klein en gedreven kernteam, heeft iedereen een divers takenpakket waardoor wij een zeer gevarieerde en leerrijke ervaring kunnen aanbieden.

Periode: maart – juni/juli 2024

Periode en weekindeling is bespreekbaar. Reken op ca 1 à 2 werkdagen per week en eventueel voltijds in de laatste week voor het festival.

Categorie
Techniek en productie
Type
tijdelijk stage
Tewerkstelling
Deeltijds
Regio
Oost-Vlaanderen