Organisatie

enola.be

enola.be is al vele jaren dé online hotspot voor album-, film- en striprecensies, alsook live reviews van concerten, speciale reeksen over muziek én interviews met grote (internationale) artiesten. Op enola.be verschijnt dus heel veel, maar we streven steevast kwaliteit na. Daarom we nu ons eindredactie-team ook flink uitbreiden!


Functieomschrijving

Als eindredacteur werk je regelmatig via de planner in de backend van onze website, waar artikels wachten op een eerste of tweede beoordeling. Je controleert niet alleen op taalfouten, maar zet ook kromme zinnen recht en let op dingen als te veel woordherhalingen. Maar er is meer: je kijkt immers door de bril van onze lezers! Klopt er iets inhoudelijk niet of is een bepaalde passage onleesbaar voor een gewone sterveling, dan overleg je het met de auteur. Het is dus óók een inhoudelijke klus, waarbij je na verloop van tijd ook belachelijk veel tips over muziek, film, strips, etc. meekrijgt!

Als lid van het eindredactie-team denk je ook mee over de algemene richtlijnen. Daarover zitten we een paar keer per jaar samen met de eindredacteurs.

Profiel

Je bent talig, je hebt een bovengemiddelde interesse in muziek en cultuur en je wil vooral regelmatig je nek uitsteken voor het mooie en ambitieuze project dat enola.be is. Je houdt ervan om teksten te doorspitten én je bent nieuwsgierig. Daarnaast wil je jezelf graag ontwikkelen door steeds meer te leren kennen over alles wat op enola.be de revue passeert.

Aanbod

Nuttige ervaring, eeuwige roem, heel wat cultuurvoer en natuurlijk een leuk team!

Solliciteren

Geïnteresseerd? Stuur een e-mail naar mpuyol.hennin@gmail.com

Reageren voor: 31/12/2024
Solliciteren

Geïnteresseerd? Stuur een e-mail naar mpuyol.hennin@gmail.com

Reageren voor: 31/12/2024
Categorie
Andere
Type
Vrijwilligerwerk
Tewerkstelling
Deeltijds
Regio
Andere