Organisatie

Welzijnszorg vzw

Welzijnszorg is een sociaal-culturele beweging die zich inzet voor een samenleving waarin rechtvaardigheid, solidariteit en barmhartigheid op een breed draagvlak steunen. We organiseren campagnes, waarmee we de ruime samenleving informeren en willen aanzetten tot actie in de strijd tegen armoede.

Meer weten over Welzijnszorg

Functieomschrijving

Als regioverantwoordelijke ondersteun je de vrijwilligers van Welzijnszorg in de provincie. Gedreven mensen die zich willen inzetten in de strijd tegen armoede, sta jij met raad en daad bij. Je geeft ook vorming rond armoede en werkt samen met armoedeprojecten.

Je bent het gezicht voor Welzijnszorg in jouw regio. Je gaat in gesprek met vrijwilligers, mensen in armoede, organisaties en partners. De signalen die je zo verzamelt, zijn de basis voor het beleidswerk van Welzijnszorg. Wil jij samen met duizenden medestanders de strijd aangaan tegen armoede?

Collega Inge vertelt je meer over deze functie.

Profiel

Je bent een geboren netwerker. Je bent een teamspeler en kan met een grote dosis zelfstandigheid werken. Je kan goed je eigen werk organiseren en plannen. Je bezit een grote dosis creativiteit waarmee je nationale doelen en uitdagingen kan vertalen binnen jouw regio. Je neemt initiatief en verantwoordelijkheid op. Je bent contact- en communicatievaardig.

Aanbod

Een uitdagende job en een gedreven collegagroep.

Een overeenkomst van onbepaalde duur (80%).

Verloning concurrentieel binnen de socio-culturele sector, PC 329, barema B1b (relevante anciënniteit wordt verrekend).

Soepele werkregeling met mogelijkheid tot thuiswerk.

Laptop, gsm-abonnement of onkostenvergoeding voor werkopdrachten.

Gratis woon-werkverkeer met openbaar vervoer en fietsvergoeding. Standplaats is Leuven of Mechelen.

Mogelijkheid tot gebruik van Cambio voor werkverplaatsingen.

Categorie
Andere
Type
Vast
Tewerkstelling
80% - 100%
Regio
Vlaams-Brabant