Organisatie

Activak vzw

Activak vzw is een landelijk erkende jeugdorganisatie. Activak vzw organiseert in de eerste plaats binnenlandse en buitenlandse jeugdvakanties voor jongeren van 6 tot 18 jaar. Verder organiseert Activak vzw ook speelkriebels en schoolprojecten. Voor al deze activiteiten leidt Activak vzw haar vrijwilligers op tot animator, hoofdanimator of instructeur.

De missie van Activak vzw is een zinvolle vrijetijdsbesteding te bieden aan jongeren en kinderen; een doorgedreven themawerking uit te bouwen; een ontmoetingsplaats te bieden; kinderen en jongeren te stimuleren en bij te staan in het opnemen van verantwoordelijkheid en hen te betrekken via inspraak. Kortom: onvergetelijke momenten te bezorgen aan iedereen!

Functieomschrijving

- Je bent verantwoordelijk voor de ondersteuning van vrijwilligers. Je maakt de planning op en wijst zo de vrijwilligers toe aan kampen en speelkriebels. Je verspreidt informatie en zorgt zo dat alle vrijwilligers op de hoogte zijn van hun taken. Je volgt voorbereidingen op en geeft feedback. Je staat hiervoor dagelijks in contact met de vrijwilligers.

- Je bent verantwoordelijk voor de ondersteuning van de kookploegen. Je maakt de planning op en wijst hen toe aan de kampen. Je verspreidt informatie en zorgt dat alle kookploegen op de hoogte zijn van hun taken. Je volgt de voorbereidingen op en geeft feedback. Je staat hiervoor dagelijks in contact met de werkgroep Kookploegen.

- Verder ben je de eerste contactpersoon voor nieuwe vrijwilligers. Via een kennismakingsgesprek maak je hen wegwijs in de organisatie. Je staat in voor het vinden van nieuwe animatoren en probeert hen aan de organisatie te binden.

- Tot slot help je bij het klaarleggen van het materiaal voor interne en externe kampen. In uitzonderijke gevallen help je ook om het materiaal rond te brengen

Profiel

- Je hebt een bachelordiploma, bij voorkeur in een pedagogische richting
- Ervaring in het jeugdwerk is een vereiste.
- Je kan zowel zelfstandig als in team werken
- Je bent een creatief en sociaal persoon
- Je werkt ordelijk en gestructureerd
- Je bent stressbestendig
- Weekend- en/of avondwerk schrikt je niet af
- Je hebt een rijbewijs B en beschikt over een eigen wagen

Aanbod

- een uitdagende job in een groeiende organisatie
- een aangename werksfeer waar je jezelf kan ontplooien
- een voltijds contract
- er is veel ruimte voor persoonlijke inbreng
- snelle indiensttreding


Categorie
Andere
Type
Vast
Tewerkstelling
Voltijds
Regio
Antwerpen