Voltijds Tijdelijk


Organisatie
Departement Cultuur Jeugd en Media
Om het team Sociaal-Cultureel Volwassenenwerk tijdelijk te versterken zijn wij op zoek naar enthousiaste collega’s die weten van aanpakken. Heb je interesse of expertise in het sociaal-cultureel volwassenenwerk? Heb je een sterk verantwoordelijkheidsgevoel, kan je vlot communiceren en werk je klantgericht? Dan ben jij de persoon die we zoeken bekijk dan zeker onze vacature op de website van de VDAB.
Functie
Je staat mee in voor de uitvoering van het beleid m.b.t het sociaal-cultureel volwassenenwerk en geeft mee vorm aan de uitvoering van het nieuwe decreet houdende de subsidiëring en erkenning van het sociaal-cultureel volwassenenwerk. In 2018 zal je samen met externe deskundigen gesubsidieerde sociaal-culturele volwassenenorganisaties evalueren aan de hand van een bezoek ter plaatse. Als voorzitter van een aantal visitatiecommissies zorg je voor een goede inhoudelijke en praktische voorbereiding van de visitatiebezoeken, organiseer je peer reviews voor de leden van jouw visitatiecommissies en maak je correcte verslagen. Je zorgt voor een goede afstemming met de andere collega-voorzitters en ondersteunt elkaar om het volledige visitatieproces tegen eind 2018 rond te krijgen.
Je geeft mee vorm aan de inhoudelijke en praktische organisatie van de visitatieprocedure en werkt mee aan vormings- en informatiemomenten voor de sector en externe deskundigen.
Je bouwt actief mee aan een beleidsmatige visie op sociaal-cultureel volwassenwerk en doet voorstellen om het beleid en de uitvoering ervan beter te maken.
Profiel
Je beschikt over een master diploma.
Je hebt affiniteit met het werkveld Sociaal-cultureel werk.
Je bent een goede communicator (zowel schriftelijk als mondeling). Daarnaast beschik je over goede analyse- en synthese vaardigheden. Je bent een teamplayer en kan vlot je werk plannen en organiseren.
Aanbod
Je wordt aangeworven in de graad van adjunct van de directeur met de daarbij horende salarisschaal (A111). Meer info www.werkenvoorvlaanderen.be
Solliciteren
Contactpersoon: sollicitaties@cjsm.vlaanderen.be
Reageren voor: 25/02/2018

Je stuurt je cv en motivatiebrief ten laatst op 25 februari 2018 naar: sollicitaties@cjsm.vlaanderen.be Wens je meer info over de jobinhoud: Bart De Boiserie, 02 553 41 60, bart.deboiserie@cjsm.vlaanderen.be Wens je meer info over de arbeidsvoorwaarden of selectieprocedure: Els Caes, 02 553 31 45, els.caes@cjsm.vlaanderen.be