Organisatie

Departement Cultuur, Jeugd en Media

Functieomschrijving

Beschik jij reeds over de nodige dossierkennis rond het kunstendecreet? Ga jij graag zelfstandig aan de slag en beschouw je jezelf als een stressbestendig en flexibel persoon? Schrikt het jou daarnaast niet af om een coördinerende rol op te nemen? Dan is dit mogelijk de nieuwe uitdaging die jij zoekt!

Als dossierbeheerder kunsten en cultureel erfgoed neem jij de rol op van secretaris. Je bewaakt het goede verloop van de beoordelingscommissies en bent de rechterhand van de voorzitter. Je ontwikkelt in deze functie een expertise die je in staat telt om toezicht te houden op de toegekende subsidies en jaarrekeningen. Je neemt ook de rol op van toezichthouder op de aanwending van de toegekende subsidies. Daarnaast neem je ook een coördinerende rol op waarbij je zaken actief in handen neemt om te komen tot oplossingen of gedegen standpunten. Je weet een team op één lijn te krijgen en creatief om te springen met weerstand of onvolledige informatie. In deze functie kom je regelmatig in contact met experten en grotere organisaties in het werkveld.

Profiel

- Je hebt een master diploma

- Je hebt minimaal 5 jaar beroepservaring in thema’s die te maken hebben met het kunstendecreet

Aanbod

  • Je krijgt een contract van onbepaalde duur in de graad van adjunct van de directeur met bijhorende salarisschaal A111. Op https://www.vlaanderen.be/werken-voor-vlaanderen/salarissimulator(opent in nieuw venster) kan je je nettosalaris berekenen, aangepast aan je individuele situatie.
  • Je ontvangt extralegale voordelen: maaltijdcheques, gratis openbaar vervoer, een breed aanbod van leasefietsen, hospitalisatieverzekering, aanvullend pensioen, professionele kinderopvang tijdens de schoolvakanties in de hoofdkantoren …
  • Je krijgt 35 dagen vakantie per jaar en bovendien ben je vrij tussen kerstdag en Nieuwjaar.
  • Je activiteit bepaalt je werkplek. Bij de meeste functies kan je dus zowel op kantoor, van thuis uit of op een satellietkantoor werken.

Meer weten over werken bij de Vlaamse overheid? https://www.vlaanderen.be/werken-voor-vlaanderen

Categorie
Andere
Type
Vast
Tewerkstelling
Voltijds
Regio
Brussels Hoofdstedelijk Gewest